Klar til Final4

Stort. Fantastisk. Helt vildt. Historisk.
Det er blot nogle af ordene, der kan sættes på aftenens kamp, hvor Mors-Thy Håndbold efter en suveræn præstation bookede billet til Santander Final4 med en sejr på 35-31 over TTH Holstebro.

Pauseføring på to mål
Mors-Thy Håndbold fik ikke den bedste start på kampen og var bagud 1-4 efter små fire minutters spil. De blå fik udlignet til 5-5, og herefter var gæsterne fra Holstebro foran med et enkelt mål, og med Mors-Thy Håndbold på jagt for udligning. Sådan gik det indtil det 19. minut, hvor Frederik Tilsted bragte Mors-Thy Håndbold foran 13-12. Pausestillingen var 18-16 - med Mads Hoxer Hangaard som mest scorende med 5 mål efter de første 30 minutter.

Historie i Mors-Thy Håndbold
Selvom der stod TTH Holstebro på den første scoring i anden halvleg, var det Mors-Thy Håndbold der trak fra. 22-18 efter 35 minutter og kampens første 5-målsføring sørgede storspillende Hoxer for efter 48 minutters spil. Der stod også Hoxer på scoringen til 31-25, og med 10 minutter tilbage af kampen, så det godt ud for de blå. En TTH-timeout gav gæsterne fornyet energi - de halede ind på Mors-Thy Håndbolds føring og fik med lidt over to minutter tilbage reduceret til 32-31. Allan Toft Hansen udnyttede TTH’s tomme mål til et hurtigt modsvar, og Hoxers 10. scoring samt Tim Sørensens første lukkede kampen endeligt til slutresultatet 35-31.

Dermed står der Final4 i kalenderen for Mors-Thy Håndbold. For første gang i klubbens historie. Det bliver stort, fantastisk, helt vildt og historisk. Vi ses i Boxen. Final4. Smag på det, venner!

Santander Cup 1/4-finale: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 35-31 (18-16)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, TTH Holstebro 4

Stillinger undervejs: 1-0, 1-4, 4-5, 8-8, 11-11, 14-13, 17-13, 18-17, 20-17, 23-19, 25-22, 28-24, 31-25, 31-27, 32-29, 32-31