Kvartfinale blev endestationen i dette års Santander Cup

Det blev ved drømmen om deltagelse i Santander Final4 for tredje gang i træk, da Mors-Thy Håndbold tabte kvartfinalen til Skjern Håndbold tirsdag aften.

Begge hold lagde ud med et par misbrugte chancer, og ved 3-3 var det Skjern Håndbold, der trak fra. Christoffer Bonde i Skjern-målet voldte mildt sagt Mors-Thy-spillerne store problemer, og hjemmeholdet udnyttede en 12 minutter lang MTH-scoringspause til at bringe sig foran 10-3, inden vi igen fandt målet og fik reduceret til 10-6. Pausestilling: 15-10.

Svend Rughave startede på mål efter pausen, og selv om det ikke blev til en sejr på hans tidligere hjemmebane, så gjorde Rughave sit til at få Mors-Thy Håndbold tilbage i kampen med fem redninger på de første fem Skjern-forsøg. Desværre blev det kun til en enkelt MTH-scoring på samme tid, for i den anden ende fortsatte Bonde, og vi skulle hen til det 10. minut, før Mads Thymann scorede Mors-Thy Håndbolds andet mål efter pausen til 17-12.

Mors-Thy Håndbold gik i syv mod seks, og det førte til tre scoringer i træk af Axel Franzén fra 19-14 til 19-16. Samtidig havde Svend Rughave og hans forsvar styr på hjemmeholdet, som flere gange blev spillede til markering for henholdende spil. Med otte minutter igen reducerede Magnus Norlyk til 22-19, med Skjern Håndbold svarede igen med to hurtige scoringer. Til sidst forsøgte Mors-Thy Håndbold med helbanepres, og det gav hjemmeholdet nogle lette scoringer, og kampen endte 28-21.

Tak for flot opbakning til de mange medrejsende fans i Skjern Bank Arena.

Santander Cup kvartfinale: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-21 (15-10)

Udvisninger: Skjern Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 3-3, 7-3, 10-4, 10-6, 12-8, 15-11, 17-11, 19-16, 22-16, 22-19, 24-19, 25-21

Tilskuertal: 2.712