Målrig kamp mod GOG

Gensynsglæden mellem Mors-Thy Håndbold og Bette Balkan var stor efter 113 dage uden gældende kampe på hjemmebanerne i Thy og på Mors. Det var tydeligt at mærke allerede ved indløbet, at publikum havde glædet sig, og det samme havde spillere og trænere. 1.140 tilskuere fik måske ikke helt, hvad de kom efter, for point blev det ikke til mod de forsvarende danske mestre. Til gengæld fik Bette Balkan en medrivende og intens håndboldkamp med masser af mål og 100 % indsats og fight fra Mors-Thy Håndbolds blå drenge.

Det var tempofyldt fra starten, GOG var i teten, men Mors-Thy Håndbold hang på, og efter et lille kvarters tid kom Marcus Norrbrink på banen til sin hjemmebanedebut, og han begejstrede Bette Balkan fra starten med tre scoringer i træk, og bragte Mors-Thy Håndbold i front 7-6 og 8-7. Ved 9-9 trak GOG fra med et par kontrascoringer efter Mors-Thy-fejl, og pausestillingen var 16-21 til gæsterne.

Anden halvleg var knapt startet, inden Marcus Midtgaard havde reduceret to gange. Gæsterne svarede igen ved at straffe hjemmeholdets fejl, og gæsterne kunne bringe sig foran med seks, da differencen var størst. Det blev helt tæt til sidst, hvor Mors-Thy Håndbold kæmpede sig tilbage på 32-34, men gæsterne var stærkest i kampens afsluttende fase, og det endte med en to-målssejr til GOG på 37-39.

Marcus Midtgaard blev Mors-Thy Håndbolds topscorer med syv scoringer - alle sat ind efter pausen, og Midtgaard blev også kåret til Kampens Spiller.

Tusind tak for opbakningen. Det var en fornøjelse at være tilbage på Bette Balkan.

HTH Herreligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold 37-39 (16-21)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, GOG Håndbold 6

Stillinger undervejs: 0-2, 4-4, 7-6, 9-9, 9-11, 10-13, 12-16, 16-18, 18-21, 19-25, 22-28, 24-28, 28-31, 32-34, 34-39

Tilskuertal: 1.140

HTH Herreligaen, 3. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold