Mors-Thy pressede GOG

Det blev til et ærgerligt nederlag til GOG på 31-29, da Mors-Thy Håndbold gæstede GOG lørdag eftermiddag. Mors-Thy Håndbold pressede topholdet og var flere gange foran i opgøret.

De blå var igen afsted uden nogle af stamspillerne - således var Erik Toft, Kasper Lindgren og Axel Franzén ikke på holdkortet grundet sygdom. Mors-Thy Håndbold indledte scoringerne, men derfra tog hjemmeholdet teten med kontraspil og gode redninger i målet. Ved 6-3 efter syv minutter tog cheftræner Niels Agesen timeout. Den hjalp ikke synligt i første omgang, og GOG kom på 8-4, inden Mors-Thy Håndbolds Marcus Midtgaard kunne udligne til 9-9 efter 17 minutters spil. Det blev også til Mors-Thy-føringer på 12-11 og 13-11, inden de blå pressede GOG til at spille 7-mod-6 spil, hvilket gav Mors-Thy Håndbold problemer og GOG en pauseføring på 15-14.

Det var Mors-Thy Håndbold, der kom bedst ud af starthullerne efter pausen, da 15-14 blev vekslet til 17-18. Desværre blev en udvisning til Mors-Thy Håndbold efter 40 minutter dyr, og GOG bragte sig foran med tre og et kvarter tilbage. Bjarke Christensen scorede på Mors-Thy Håndbolds første straffekast efter 47 minutter - da havde hjemmeholdet haft seks af slagsen - og det blev tæt igen, da 18-årige Niklas ”Kempa” Jensen fejrede sin ligadebut med en reducering til 25-24, og Hoxer udlignede til 25-25 med syv minutter tilbage af opgøret.

Det blev også 26-26 og 28-27, men med to mål i træk afgjorde GOG hjemmeholdet kampen til deres fordel, og Bjarke Christensens scoringer nummer 7 og 8 var ikke nok til at ændre på slutresultatet 31-29.

HTH Herreligaen: GOG - Mors-Thy Håndbold 31-29 (15-14)

Udvisninger: GOG 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 8-4, 9-9, 11-10, 11-13, 14-14, 16-16, 17-18, 22-19, 23-21, 25-25, 28-26, 30-27

Tilskuertal: 1.688

Santander Cup, 5. runde: Hogager Mejrup-Hvam - Mors-Thy Håndbold