MTH 2. division.JPG

Nederlag i Bjerringbro: Så gik den ikke længere for 2. division

Det blev til tre måneder med lutter sejre for Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division, men i dag måtte de sejrsvante drenge se de to point gå til hjemmeholdet Bjerringbro FH, som efter pausestillingen 19-15 vandt kampen 32-30.

Hjemmeholdet kom med mere energi og intensitet og det kunne et ellers velbesat Mors-Thy-hold ikke svare tilbage på og var derfor bagud med fire ved pausen. Til allersidst i anden halvleg havde Mors-Thy Håndbold chancen for udligning, men misbrugte desværre og i stedet kunne Bjerringbro FH afgøre kampen til deres fordel med en sejr på 32-30. Mest scorende for Mors-Thy Håndbold var Marcus Norrbrink med 11 mål og Oscar von Oettingen med 9.

Næste kamp for 2. division er på søndag d. 12. marts, hvor der er lokalopgør mod Skive fH i Thyhallerne.

2. division: Bjerringbro FH - Mors-Thy Håndbold 32-30 (19-15)