Nederlag i første EL-kamp

Det blev GOG, der tog stikket i første kamp i 2. kvalifikationsrunde til European League. De gulblusede fra Sydfyn vandt 30-24 efter 16-12 ved pausen.

Begge hold startede kampen i et højt tempo, og da Mors-Thy Håndbold ikke fik ordentligt fat i defensiven, havde hjemmeholdet scoret seks mål efter lige så mange minutter - især svenske Jerry Tollbring boltrede sig på venstre fløj og passerede startende målmand, Rasmus Henriksen, efter behag. Henriksen skiftede med Bech efter de første syv minutter og ved stillingen 6-3.

GOG holdt fast i føringen, men Mors-Thy Håndbold hang på, og efter 20 minutters spil var stillingen 11-8. Det blev også 13-11, og med bolden i hånden havde Mors-Thy Håndbold muligheden for at reducere til 13-12, men i stedet øgede GOG til 13-10 med fem minutter tilbage af første halvleg og pausestillingen lød på 16-12.

Rasmus Bech startede anden halvleg godt ud med flere gode redninger på bl.a. straffekast, og den første scoring til GOG var efter seks minutter. Desværre formåede Mors-Thy Håndbold heller ikke at score på Bergerud, så de blå fik ikke udnyttet situationen. Herfra gik anden halvleg med at Mors-Thy Håndbold jagtede mål for at begrænse nederlaget til GOG. Lasse P. blev topscorer for Mors-Thy Håndbold med 5 mål.

Samlet vinder findes over to kampe, og kamp 2 spilles på tirsdag d. 28. september på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors. Men først retter vi fokus mod kampen på lørdag d. 25. september i HTH Herreligaen, hvor modstanderen også er GOG.

European League, 2. kvalifikationsrunde: GOG - Mors-Thy Håndbold 30-24 (16-12)

Udvisninger: GOG 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 4-2, 8-5, 9-7, 12-8 13-11, 17-12, 21-15, 23-18, 26-19, 29-23

Tilskuertal: 1.531