Nederlag i Ribe

Mors-Thy Håndbold fik ikke den ønskede afslutning på 2017, da eftermiddagens opgør mod Ribe-Esbjerg endte med en hjemmesejr på 29-25. Ribe-Esbjerg havde gratis entré til kampen, og der kunne ikke klemmes et menneske mere ind i Ribe Fritidscenter til eftermiddagens brag. Mors-Thy Håndbold var uden Asbjørn Madsen, Henrik Tilsted og Lasse Justesen.

Begge hold startede første halvleg med høj fart, trods en del tekniske fejl og lidt problemer med Lukas Karlsson og Jacob Holm, fik Mors-Thy-forsvaret indstillet sig på værterne og bragte sig foran med 3 efter 11 minutters spil - Lasse P. stod bag 3 af sit holds mål. En timeout og 3 minutter senere havde Ribe-Esbjerg HH udlignet til 8-8, hvilket fremtvang en timeout fra Søren Hansen. Kasper Larsen storspillede og var stærkt medvirkende til at de to hold fulgtes ad resten af halvlegen, og pausestillingen var 13-13.

Mors-Thy Håndbold fik en skidt start på anden halvleg, hvor især Miha Zvizej fik lov til at boltre sig på stregen. I den anden ende havde vi svært ved at finde rytmen og forfaldt til individuelle præstationer og svage skudforsøg på Emil Tellerup i hjemmeholdets mål. Undervejs bragte Ribe-Esbjerg HH sig foran med 6 mål, men Mors-Thy'erne fik hentet lidt i de sidste minutter til slutresultatet 29-25, hvilket betyder at vi er bedst indbyrdes i det samlede regnskab med Ribe-Esbjerg HH. Mors-Thy Håndbold går til julepause på flot 6. pladsen i 888ligaen.

888ligaen, 17. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 29-25 (13-13)