Nederlag i Ringsted

Som forudset blev det svært, da Mors-Thy Håndbold her til aften spillede på udebane i Ringsted - desværre også for svært. Kampen sluttede med et nederlag på 34-33 efter 14-16 ved pausen.

Der blev spillet i et heftigt tempo i kampens indledning, og efter tre minutter var stillingen 4-2 til hjemmeholdet. Mors-Thy Håndbold fik ikke fat i forsvaret, og TMS Ringsted kom til lette scoringer. Trods en udvisning til Andreas Nielsen fik Mors-Thy Håndbold udlignet til 6-6 og Erik Toft bragte sit hold foran for første gang i kampen ved 6-7. Efter 23 minutter kom den første 2-målsføring til Mors-Thy Håndbold ved 10-12, og den afstand holdt gæsterne hele første halvleg ud - en første halvleg, som også bød på ligadebut til Malthe Bull fra HF Mors U19-hold.

Anden halvleg startede planmæssigt, og efter fire minutters spil kom de første 3-målsføringer ved 15-18 og 16-19. Herfra hed det +1 og +2 til Mors-Thy Håndbold, indtil TMS Ringsted udlignede ved 22-22 med 16 minutter tilbage af kampen. Mors-Thy Håndbolds Andreas Nielsen blev præsenteret for rødt kort for 3 x 2 minutter med et lille kvarter igen, og i forvejen var Mors-Thy Håndbold uden Kasper Lindgren, som sad udenfor med den skade, han pådrog sig mod Nordsjælland Håndbold. '

Med 11 minutter tilbage bragte TMS Ringsted sig foran 26-25, kræfterne var sluppet op hos Mors-Thy Håndbold, og hjemmeholdet kunne trække yderligere fra til 29-26 og 33-28, inden Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet til sidst.

Tak for opbakningen til de medrejsende Bette Balkan-fans.

HTH Herreligaen, 9. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold 34-33 (14-16)

Udvisninger: TMS Ringsted 4, Mors-Thy Håndbold 3
Rødt kort: Joachim Møller, Ringsted (3 x 2 min.), Andreas Nielsen, Mors-Thy Håndbold (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 2-2, 5-2, 6-7, 10-10, 10-12, 12-13, 15-18, 18-20, 22-22, 24-25, 27-25, 31-28, 33-28