Nederlag i Skjern Bank Arena

En ellers godkendt kamp og en fantastisk forsvarsindsats rakte desværre ikke til point mod de forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold. Efter en pauseføring på et mål måtte vi strække våben i anden halvleg og se Skjern Håndbold løbe med sejren på 27-24.

Mors-Thy Håndbold spillede en flot første halvleg med adskillige gennemspillede angrebsåbninger med flotte scoringer til følge. I målet spillede Søren P. sig for alvor ud på sin tidligere hjemmebane og bidrog med den ene fremragende redning efter den anden - 20 i alt blev det til i hele kampen.

De to hold fulgtes ad på måltavlen med to mål som den største føring, mens Mors-Thy Håndbold førte klart i antal udvisninger - hele fire styk blev det til inden pausen. Første Skjern-føring kom efter 13 minutters spil ved stillingen 7-6 - på baggrund af to scoringer i tomt mål efter en udvisning af Søren Nørgård. På trods af de mange undertalsminutter fortsatte Mors-Thy Håndbold det gode spil, og Nicolaj Spanggaard sørgede for pauseføringen på 13-14 på en underhåndsscoring første halvlegs sidste sekunder.

Søren Nørgård bragte Mors-Thy Håndbold i front med to mål i anden halvlegs start, men Skjern Håndbold svarede igen med tre scoringer i træk, og herfra var det Mors-Thy Håndbold, som jagtede hjemmeholdet. Desværre kom vi ikke tættere på end et mål, og selvom Søren P. fortsatte det gode spil fra før pausen, så tog hans konkurrent i Skjern-buret også fra, og Mors-Thy’erne måtte se mange af deres forsøg reddet af Björgvin Pall Gustavsson. Et ærgerligt nederlag på en dag, hvor vi havde mulighederne for point.

Kampen bød på ligadebut til Frederik Tilsted, og på lægterne blev udebanesæsonen skudt i gang for ca. 40 medrejsende Bette Balkan-fans samt en flok tilskuere fra vores Eksklusiv Partner, Thy-Mors Energi.

Ps. Skjern Håndbold fik en udvisning. Efter 58.35 minutter.

Herre Håndbold Ligaen, 2. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-24 (13-14)