Nederlag med mindst mulig margin i BSH

Øv! Efter en flot kamp og en fantastisk fight måtte Mors-Thy Håndbold se sig besejret af Bjerringbro-Silkeborg med mindst mulig margin - 32-31 efter 14-15 ved pausen.

Pauseføring til Mors-Thy Håndbold
Mors-Thy Håndbold fik ikke den bedste start på kampen og var 6-2 efter 9 minutters spil. Angrebsspillet manglede flow, og i den anden ende kom hjemmeholdet relativt let til deres scoringer. Men som halvlegen skred frem, spillede Mors-Thy Håndbold sig ind i opgøret, og Jonas Gade kunne udligne til 11-11 en tredjedel henne i kampen. Et stærkt Mors-Thy-forsvar tvang Bjerringbro-Silkeborg til lange angreb, og pludselig var det Mors-Thy Håndbold som var foran. Pausestillingen var 14-15 til de i dagens anledning neongule fra Thy og Mors.

Ærgerligt nederlag
Efter pausen holdt Mors-Thy Håndbold fast i føringen, dog med hjemmeholdet lige i hælene. Mads Kjeldgaard Andersen udlignede for værterne til 21-21 med 20 minutter tilbage af opgøret, og herfra var rollerne byttet rundt, så det var Mors-Thy Håndbold, som var på jagt. Bjerringbro-Silkeborg var foran med både to og tre mål i kampens afslutning, og desværre formåede Mors-Thy Håndbold ikke at hente føringen, og kampen endte med et ærefuldt og møg-ærgerligt nederlag på 32-31.

Herre Håndbold Ligaen, 11. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 32-31 (14-15)

Udvisninger: Bjerringbro-Silkeborg 1, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 6-2, 8-6, 11-8, 11-11, 13-12 13-14, 17-18, 18-20, 23-21, 27-24, 29-26, 30-29