.... Nederlag. Og tiltrængt julepause

Det gik desværre ikke, som vi havde håbet i efterårets sidste kamp. Ribe-Esbjerg HH føjede endnu et nederlag til rækken, og Mors-Thy Håndbold må gå til VM- og julepause med en negativ stime på ni liganederlag i træk.

Det startede ellers lovende. Der var fart over feltet, og målene faldt som perler på en snor - godt nok i begge ender, men Mors-Thy Håndbold var med i kampen, og det var Ribe-Esbjerg HH, som forlangte kampens første timeout ved stillingen 6-7 efter 9 minutters spil.

Lasse P. ud med skade
Lasse P. var igen stærkt spillende med tre mål på lige så mange forsøg, og det var derfor ekstra ærgerligt, at han uheldigt trådte på en modspillers fod og måtte udgå efter et kvarters spil. Marcus Midtgaard blev sendt på banen, og den unge bagspiller viste igen prøver på sin kunnen med et par gode assists og en enkelt scoring. Bjarke Christensen sluttede en intens første halvleg af med at bringe sit hold foran med en pauseføring på 19-17.

REHH-målmand stod i vejen
Efter pausen fik Ribe-Esbjerg HH udlignet til 20-20. Mors-Thy Håndbold spillede sig til fine chancer, desværre sneg der sig nogle store afbrændere ind - men vi formåede stadig at holde fast i en spinkel føring. Sådan var det indtil det 45. minut, hvor Ribe-Esbjerg HH bragte sig foran 24-23, og herfra var rollerne byttet om med Ribe-Esbjerg HH i teten. Mors-Thy Håndbold kæmpede hårdt for målene og havde store problemer med at passere Søren Rasmussen i Ribe-Esbjergs mål. Til sidst trak Ribe-Esbjerg HH fra og kunne gå fra banen med en sejr på 30-27.

Nu venter en tiltrængt julepause, og så vender vi tilbage med fornyet energi i det nye år.

HTH Herreligaen, 18. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 30-27 (17-19)

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 5, Mors-Thy Håndbold 2
Stillinger undervejs: 1-0, 1-2, 5-6, 9-7, 12-9, 15-13, 16-16, 18-20, 20-20, 22-23, 24-23, 26-26, 29-27