Nederlag på banen, sejr på lægterne

Det lykkedes ikke Mors-Thy Håndbold at få point med fra Aalborg på trods af en virkelig god første halvleg, hvor forsvaret og Rasmus Henriksen fik godt fat, og hvor vi spillede os til adskillige store chancer, men hvor Aalborg Håndbolds målmand Simon Gade også tog fra. Pausestillingen var således 13-12 til hjemmeholdet på et brag af et langskud fra islandske Aron Pálmarsson, efter Mors-Thy Håndbold havde hentet Aalborg Håndbolds føringer ad flere omgange.

Starten på anden halvleg gik ikke Mors-Thy Håndbolds vej. Der gik næsten 7 minutter, før Andreas Nielsen scorede vores første mål, og da havde Aalborg Håndbold bragt sig foran 16-12. Herefter kom nogle gode minutter for Mors-Thy Håndbold, og efter 40 minutter kunne Marcus Midtgaard reducere til 17-16. Det var det tætteste Mors-Thy Håndbold kom på værterne, hvor især Mads Hoxer Hangaard gjorde ondt på sine tidligere holdkammerater, og Aalborg Håndbold kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 29-21.

På lægterne vandt Mors-Thy Håndbolds medrejsende fans til gengæld stort. På trods af massivt undertal i Gigantium kunne man kampen igennem høre de omkring 400 tilskuere i Det Blå Hjørne. Tak for det!

HTH Herreligaen, 23. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 29-21 (13-12)

Udvisninger: Aalborg Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-1, 5-5, 8-6, 12-8, 12-12, 16-12, 17-16, 22-17, 23-19, 25-19, 27-20

Tilskuertal: 4.610