Nederlag på Sydfyn

Mors-Thy Håndbold fik en fornuftig start på kampen, og efter 7 minutters spil var det lige mellem de to hold i GOG Arena. Herefter vendte billedet. Hjemmeholdet trak fra med fire scoringer i træk til 7-3, mens sløjt returløb fik Mors-Thy-spillerne til at se skidt ud, indtil Søren Nørgård fik stoppet blødningen og scoret til 7-4. Forsvaret og Søren P. fik rettet til, og pludselig var MTH’erne i teten og fra faretruende 7-3, hentede vi ind på hjemmeholdet og Søren Nørgård kunne udligne til 8-8. Der stod også 9-9, men så trak GOG igen fra, og pausestillingen var 14-9.

Erik Toft startede anden halvleg ud som lyn og torden og gav Mors-Thy Håndbold nyt håb. Vi kom helt tæt på ved 15-13 og 17-15, men på trods af at vi spillede os til et hav af gode chancer, og flere spillere leverede gode præstationer, så gik det ikke vores vej, og GOG kunne hive sig sejrrigt ud af kampen 30-25.

Søren Hansen:
- Vi kæmpede med alt, hvad vi havde, og jeg synes at vi leverer godt - bl.a. Erik Toft spiller en god kamp. Vi spiller os til nogle fine chancer, men brænder for meget - det gik bare ikke vores vej i dag, og GOG var gode.

Herre Håndbold Ligaen, 16. runde: GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold 31-26 (14-9)

Nicolaj Spanggaard 1

Stillinger undervejs: 1-2, 5-3, 7-3, 8-8, 12-9, 15-10, 15-13, 19-15, 22-18, 25-19, 28-21, 28-23

Udvisninger: GOG Håndbold 3, Mors-Thy Håndbold 2

Tilskuertal: 1.113

Næste kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted
Fredag d. 14. december kl. 19.30 i Thy Hallerne
Billetsalget er startet på

Her kan du også købe billetter til 1/4-finalen mod Aalborg Håndbold i Santander Cup samt spisning ifm. vores før-kamp-arrangement, hvor Cheftræner Søren Hansen og Chefredaktør John Jäger fra TV2 Sport bidrager med et par indlæg. Menuen er en Mors-Thy Håndbold-platte bestående af lokale lækkerier.