Nederlag til Aalborg Håndbold efter tæt kamp

Kampen mellem Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold var medrivende, fyldt med dramatik og blev først afgjort med 30 sekunder tilbage. Efter en målfattig indledning på kampen satte Stefan Nielsen første scoring ind efter 4 minutters spil. Samtidig hev Søren P. den ene store redning efter den anden op af hatten og tvang Aalborg Håndbold til TTO efter små 10 minutters spil ved stillingen 3-1.

Pauseføring
Hjemmeholdet bragte sig foran med 4 ved stillingen 7-3, hvorefter en udvisning til Kasper Lindgren gav Aalborg Håndbold et par lette mål. Vi spillede os fortsat til gode chancer, men missede desværre for meget. Det var også en afbrænder i første halvlegs sidste sekunder, der gav gæsterne halvlegens sidste mulighed, som Sebastian Barthold udnyttede og sørgede for pausetillingen 13-12 i stedet for 14-11.

Tæt og dramatisk
Aalborg Håndbold kom bedst fra start og udlignede først til 13-13 og efterfølgende sørgede Tobias Ellebæk for gæsternes første føring i kampen. Mors-Thy Håndbold svarede igen, da Søren Nørgård bragte sit hold foran 15-14. Anden halvleg blev tæt og dramatisk - det bølgede frem og tilbage mellem de to hold med skiftevise føringer, og anden halvlegs største føring kom med tre minutter igen - desværre var det Aalborg Håndbold, der bragte sig foran 23-25. En føring som Mors-Thy Håndbold ikke formåede at svare tilbage på, og Aalborg Håndbold kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 25-27.

Ærgerlig cheftræner
Cheftræner Søren Hansen:
- Close but no cigar! Jeg synes, at vi spiller en flot kamp, vi kæmper godt, og drengene arbejder godt med tingene. Vi vidste, hvad Aalborg Håndbold kom med, vi var godt forberedte, og vi lykkedes langt hen ad vejen - vi havde sgu fortjent point i dag!

Søren P. står fantastisk i første halvleg, Erik viser, at der stadig er ild i armen, Mads arbejder godt - og vi kunne godt have fundet de to mål, men det kunne Aalborg Håndbold nok også.

Lige nu er jeg bare sindssygt ærgerlig og skuffet over at vi ikke får et point. Det skal lige fordøjes i morgen, og så er det op på hesten igen, og vi skal se frem mod kampen mod Lemvig-Thyborøn på fredag, lyder det fra Søren Hansen, som fortsætter:
- Det var skønt at spille på hjemmebane igen. Bette Balkan lagde et voldsomt tryk i dag, og den stemning alle tilskuere disker op med, løfter os helt vildt. Vi ELSKER at spille på hjemmebane, og vi ønsker sådan, at vi snart kan give en sejr tilbage.

Herre Ligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 25-27 (13-12)

Erik Toft 7
Søren Nørgård 6 (3)
Mads K. Andersen 4
Marcus Dahlin 4
Jacob Hessellund 2
Stefan Nielsen 2

Stillinger undervejs: 3-1, 4-3, 7-3, 8-6, 10-8, 13-10, 13-14, 17-16, 18-18, 20-19, 21-22, 23-23, 23-25, 25-26

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Aalborg Håndbold 3

Tilskuertal: 1.204

Næste kamp:
Herre Ligaen, 21. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 15. februar kl. 19.30 i Lemvig Idrætscenter

Ta’ med til Lemvig og støt drengene i den vigtige og svære udekamp. Bette Balkan har pladser i fanbussen - kontakt Jacob Mehl tlf. 60 80 41 33. Billetter til kampen kan købes på https://lt-haandbold.dk/shop/