Nederlag til BSH

Mors-Thy Håndbold spillede sig definitivt ud af slutspillet med aftenens nederlag til Bjerringbro-Silkeborg. Det så svært ud fra starten, hvor gæsterne hurtigt fik bragt sig foran. Mors-Thy Håndbold fandt ellers nogle fine løsninger mod BSH’s 5-1-forsvar, men desværre blev der brændt for meget.

Jonas Gade startede igen godt ud, og hans kollega på højre back, Mads Hoxer, var tilbage efter operation og efterfølgende fem ugers pause, og de to venstre backs endte med i alt otte scoringer. Netop Hoxer var manden bag Mors-Thy Håndbolds sidste scoring i første halvleg - desværre efterfulgt af en scoringspause på 8 minutter til pausestillingen 10-17 til gæsterne.

Blåt kort til Lindgren
Bjerringbro-Silkeborg startede anden halvleg med to hurtige scoringer, inden Erik Toft fik scoret for Mors-Thy Håndbold. Efter 37 minutters spil blev Mors-Thy Håndbolds Kasper Lindgren præsenteret for blåt kort og marchordre efter en tackling på gæsternes Sebastian Skube.

Og det lignede en nedsabling, da BSH bragte sig foran med 10 mål efter 42 minutters spil. Men Mors-Thy Håndbold holdt skindet på næsen, vandt anden halvleg med et enkelt mål og et slutresultat på 24-30.

Nu ser vi frem mod næste kamp, som er mod Århus Håndbold på tirsdag 23. marts kl. 18.30 på udebane i Ceres Arena.

HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 24-30 (10-17)

Udvisning, blåt kort: Kasper Lindgren, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 1-3, 2-5, 5-7, 7-12, 10-13, 10-15, 11-20, 13-20, 14-23, 19-26, 22-29