Nederlag til BSV

Det blev som ventet svært mod Bjerringbro-Silkeborgs klassemandskab i en næsten fyldt JYSK Arena i Silkeborg. Hele 40 gange nettede hjemmeholdet, mens Mors-Thy Håndbold formåede at smide bolden i nettet 31 gange

Første halvleg var kendetegnet ved, at Mors-Thy Håndbold for en gangs skyld ikke fik gang i defensiven, som indtil nu ellers har været et stærkt aktiv for de blå. Hverken forsvaret eller Kasper Larsen fik fat i BSV’s skytter som scorede efter behag, og Kasper Larsen skiftede med Ronnie Nicolaisen efter 15 minutters spil - Ronnie kvitterede med flere fine redninger.

Heller ikke i angrebet formåede Mors-Thy Håndbold at finde tidligere kampes fine takter, og gang på gang blev bolden kastet ud over sidelinjen, i fødderne eller i hænderne på BSV’s fremskudte 5-1’er - og hver gang straffede BSV’erne ubarmhjertigt gæsterne, som også tillod sig at brænde to straffekast på hjemmeholdets nye keeper Aljosa Rezar. Stillingen ved pausen var således 20-10 til hjemmeholdet.

Mors-Thy Håndbold kom godt fra anden halvlegs start med fem scoringer på knapt fire minutter, hvor især Marcus Dahlin og Erik Toft tog affære. Der blev løbet mere og hurtigere, og der var generelt mere vilje i aktionerne på banen. I forsvaret voldte især BSV’ernes sublime stregspil Mors-Thy Håndbold store kvaler, og Sebastian Skube dryssede om sig med finurlige indspil til især kampens spiller Michael V. Knudsen. Mors-Thy'erne leverede en ok anden halvleg, hvor bl.a. Lase Justesen leverede en fin præstation.

Bette Balkan var igen mødt talstærkt op på udebane, og både trommer og stemmer kunne høres gennem hele kampen - tak for jeres fantastiske opbakning.

888ligaen, 10. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 40-31 (20-10)