Nederlag til GOG

Det blev ikke lige den kamp, vi havde drømt om - på trods af en drømmestart og en føring på 3-0 efter blot to minutters spil, punkterede GOG hurtigt kampen og øgede stille og roligt deres føring gennem første halvleg til pausestillingen 10-16.

Hele fire udvisninger til Mors-Thy Håndbold i første halvleg var med til at give GOG for let spil, og de gulblusede gæster kom nemt til deres scoringer. Samtidig gjorde Søren Haagen det surt for Mors-Thy Håndbolds skytter i den anden ende med store redninger ofte på frie skud.

Anden halvleg startede godt med et par gode redninger fra Søren P. i kassen og med tre hurtige mål fra Erik Toft og to gange Jonas Gade hentede Mors-Thy Håndbold ind på GOGs pauseføring. Men det var en stakket frist, for gæsterne skruede op for blusset, og gik fra 13-17 til 13-22 efter 38 minutter, og otte minutter senere måldifferencen på 10, og kampen afgjort - slutresultatet lød på 23-32.

Jonas Gade blev kåret til Man of the Match efter en god indsats og fire scoringer i anden halvleg. Nu ser vi frem mod kampen mod Bjerringbro-Silkeborg på næste fredag i Jysk Arena i Silkeborg.

Herre Håndbold Ligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG 23-32 (10-16)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, GOG 1

Stillinger undervejs: 3-0, 3-1, 4-4, 4-6, 6-9, 7-11, 8-13, 12-16, 13-19, 13-22, 16-24, 17-27, 22-31