Jonas Gade.JPG

Nederlag til Skjern i grundspillets sidste kamp

Sidste kamp i grundspillet endte med et nederlag til Skjern Håndbold. Mors-Thy Håndbold spillede ellers en flot første halvleg og var foran 15-13 efter de første 30 minutter. Desværre formåede de blå ikke at fastholde det gode spil fra første halvleg efter pausen, hvor det var gæsterne fra Skjern Håndbold, der slap klart bedst fra spillet på banen - 26-32 stod der på måltavlen efter sidste fløjt.

Pauseføring til Mors-Thy Håndbold
Skjern Håndbold scorede kampens første mål, men herefter var det Mors-Thy Håndbold, som førte an. Stærkt forsvar og gode kombinationer i angrebsspillet gav en føring på 6-2 og en Skjern-timeout efter 9 minutters spil. Fem minutter senere var det så Jonas Willes tur til at tage timeout efter gæsternes udligning til 7-7. Herfra skiftedes de to hold til at føre resten af første halvleg - dog var det hjemmeholdet, som sluttede første halvleg bedst og kunne gå til pausen med en føring på 15-13.

Svær anden halvleg
Gæsterne kom bedst fra land i anden halvleg, og Mors-Thy Håndbolds føring var hentet ved 16-16 efter 33 minutters spil. En overtalsperiode ved stillingen 18-19 blev ikke udnyttet, og i stedet var det gæsterne, der stak af og skabt et hul på fire mål, inden Mors-Thy Håndbolds Jonas Wille forlangte timeout og gik over til at 7-mod-6-spil, hvilket lykkedes med nogle gode angreb, men også nogle kiks som førte til lette Skjern-scoringer og altså en sejr til de vestjyske gæster på 26-32 efter en svær anden halvleg.

Kvalifikationsspil
Dermed slutter Mors-Thy Håndbold som nr. 11 i HTH Herreligaens grundspil. Det betyder, at vi har 1 point med i kvalifikationspillet og har følgende kampprogram:
Runde 1: Lemvig-Thyborøn - Mors-Thy Håndbold
Runde 2: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Runde 3: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Runde 4: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold

HTH Herreligaen, 26. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 26-32 (15-13)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Skjern Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-1, 3-2, 7-3, 7-7, 8-9, 10-10, 12-11, 12-13, 16-14, 16-16, 18-20, 18-23, 20-23, 22-26, 23-29

Tilskuertal: 35

HTH Herreligaen, kvalifikation, 1. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Information om kamptidspunkt kommer senere.