SE_Kval.PNG

Nederlag til SønderjyskE

Endnu en gang blev det en målrig affære mellem Mors-Thy Håndbold og SønderjyskE Herrer. Denne gang med modsat fortegn i forhold til to foregående kampe, hvor Mors-Thy Håndbold har trukket sig sejrrigt ud - i dag var det SønderjyskE, der trak det længste strå i en velbesøgt og til tider kogende hal med masser af medlevende tilskuere som altid i Skansen.

En lille koloni af medrejsende fans overværede en hæsblæsende første halvleg, hvor målene væltede ind i begge ender. SønderjyskE virkede oplagte på at få revanche og bragte sig foran 3-0. Herefter kom Mors-Thy Håndbold i gang - og med seks blå scoringer i træk, var stillingen 3-6 efter 8 minutters spil. Herfra gik det stærkt med tju-bang-håndbold af højeste karat. De to hold skiftedes til at være i føre-position, gæsterne en enkelt gang med to mål ved stillingen 12-14, og pausestillingen 19-18 til SønderjyskE kunne ligeså godt have været i Mors-Thy’ernes favør.

Efter pausen ændrede billedet sig - de to hold kom vidt forskelligt på banen, og mens SønderjyskE stille og roligt udbyggede føringen, havde Mors-Thy’erne endog meget svært ved at passere Thorsten Fries, som spillede sig op efter pausen - således faldt den blot anden scoring fra gæsternes hånd efter små ti minutters spil, og da havde hjemmeholdet nettet fem gange. SønderjyskE gik til stålet og spillede til stregen, og bl.a. Nicolaj Spanggaard og Frederik Nørbjerg måtte forlade banen efter hårdhændet behandling i hjemmeholdets forsvar. Mors-Thy Håndbold fik aldrig hentet SønderjyskE’s føring, og på et tidspunkt lignede det en regulær røvfuld, da SønderjyskE tromlede afsted, men de blå fik standset blødningen og kampens resultat blev 38-33.

Kvalifikationsspil, Herreligaen, 2. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 38-33 (19-18)