Nederlag til TMS Ringsted

Det gik ikke vores vej i aftenens kamp mod TMS Ringsted. Efter 10-10 ved pausen trak hjemmeholdet det længste strå i anden halvleg og løb med en sejr på 24-22 - og det efterlader Mors-Thy Håndbold på sidstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. Det var ellers action-packed, og temperamenterne kogte ind imellem - pudsige kendelser, tændte spillere og medlevende tilskuere var elementerne i en tætpakket Ringsted-hal med et fint, blåt hjørne med medrejsende Mors-Thy-Fans.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og bragte sig foran 1-0 og 2-1, inden Mors-Thy Håndbold og Søren P. fik sig spillet varme og med scoringer af Sommer, Nørgård og Dahlin bragte gæsterne sig foran 2-5. Generelt var Søren Nørgård i hopla med i alt otte kasser, en stærk indsats af den rutinerede fløj, som gang på gang viser vildskab og høj kvalitet.

Sindene i kog
TMS-sindene kom i kog, da hjemmeholdets bænk mente, at Søren P. og Stefan Nielsen lavede forkert udskiftning. Hverken dommere eller observatør så hændelsen, og der blev intet dømt, trods store protester. Momentum skiftede, og TMS scorede tre mål i træk, inden Mads K. Andersen havde held med en scoring på tomt mål - som ellers har været lidt af en akilleshæl for Mors-Thy Håndbold. Herefter bragte tålmodigt angrebsspil Mors-Thy’erne i front, og Erik Toft scorede til 7-10 efter 20 minutter. Desværre blev det også indledningen til en blå scoringspause på 10 minutter, og TMS udlignede til 10-10 efter 28 minutters spil, hvilket også blev pausestillingen.

Tæt anden halvleg
Der stod TMS på den første scoring efter pausen, herefter gik det hurtigt, og Mors-Thy Håndbold bragte sig foran med både 13-16 og 15-18. TMS udlignede efter 45 minutter til 18-18 efter en lang periode med Mors-Thy i teten. Gæsterne svarede igen og bragte sig igen foran med to ved stillingen 19-21 og små otte minutter igen. Den første advarsel kom, da TMS-topscorer Michael Riis bragte sit hold bragte foran 22-21 efter 56 minutters spil, Mors-Thy formåede endnu en gang at svare igen ved en scoring af Erik Toft og en 100 % redning fra Søren P, men to herpå følgende Ringsted-scoringer bankede de sidste søm i Mors-Thy-kisten, og Mors-Thy Håndbold måtte gå fra banen med et nederlag på 24-22.

I fraværet af en sygdomsramt Allan Toft Hansen, var der debut til Sebastian Hinnerup, og Søren Nørgård blev kampens Mors-Thy-topscorer med otte mål, heraf tre på straffe. Mors-Thy’erne skal hurtigt op på hesten. Allerede på tirsdag venter næste kamp, hvor modstanderen er Bjerringbro-Silkeborgs stjernebesatte mandskab på udebane i JYSK Arena.

Herre Håndbold Ligaen, 4. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold 24-22 (10-10)

Søren Nørgård 8 (3)
Erik Toft 5
Mads K. Andersen 3
Marcus Dahlin 3
Nicolai Sommer 3 (1)

Stillinger undervejs: 2-1, 2-4, 3-6, 7-7, 7-10, 9-10, 11-11, 13-16, 15-18, 18-18, 19-20, 22-21, 22-22

Udvisninger: TMS Ringsted 7, Mors-Thy Håndbold 3