Nederlag til velspillende FHK

Kampens start mindede om de hold første indbyrdes opgør - denne gang blot med omvendt fortegn. En skidt start med tekniske fejl og afbrændere tvang Mors-Thy Håndbold til at tage timeout efter blot 4 minutters spil ved stillingen 5-1. Vi fik bedre fat, og efter 11 minutter reducerede Tim Sørensen til 9-5. Det blev også 10-6 og 11-7, inden hjemmeholdet desværre trak fra via 14-7 til 21-12 ved pausen.

Starten på anden halvleg blev ikke meget bedre. Fredericia HK’s skytter var hårde ved Mors-Thy-forsvaret, og det levnede ikke Rasmus Henriksen og Svend Rughave mange chancer i målet. Mors-Thy Håndbold forsøgte med 7 mod 6, som gav større chancer og gode mål, og selv om Mors-Thy Håndbold kom bedre med mod slutningen af kampen, var vi aldrig i nærheden af point mod et velspillende Fredericia-hold.

Nu venter en uhyre vigtig kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold på tirsdag d. 28. februar kl. 18.30 i Thyhallerne. Vi håber, at folk kommer i hallen - det får vi brug for.

HTH Herreligaen, 21. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 36-25 (21-12)

Udvisninger: Fredericia HK 0, Mors-Thy Håndbold 0

Stillinger undervejs: 2-0, 5-1, 9-3, 9-5, 11-7, 14-7, 16-8, 18-10, 23-12, 26-15, 30-16, 31-20, 33-22, 35-23

Tilskuertal: 2.080

HTH Herreligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold