DR7A6914.JPG

Nedtur i Ringsted

Skuffelsen lyste ud af spillernes ansigter efter kampen, da Mors-Thy Håndbold tabte torsdag aftens opgør til rækkens bundprop fra Ringsted. Om det var fraværet af Kasper Lindgren, Erik Toft og Søren P, der blev for meget, vides ikke. Faktum er, at Mors-Thy Håndbold smed to point til TMS Ringsted, som dermed fik deres første sejr i denne sæson.

Lige ved pausen
Første halvleg var ikke det mest polerede, man har set fra Mors-Thy Håndbold, og de blå fik heller ikke den bedste start på kampen, som hjemmeholdet indledte med føringer. Tim Sørensen bragte os foran første gang ved 4-5 efter 11 minutters spil. Vi var også foran 5-7, men hurtigt fik hjemmeholdet udlignet og herfra stod der TMS Ringsted på kampen - selv om vi var på 14-14 ved pausen.

Løbet over ende
TMS Ringsted kom bedst ud til anden halvleg og bragte sig foran 16-14. Mors-Thy’erne hang på, dog nede med et og to mål indtil det 40. minut, hvor hjemmeholdet for første gang bragte sig foran med tre. Herfra gik det støt ned ad bakke for de blå, der som det tætteste var på 21-19 med et kvarter tilbage. Febrilsk spil og en stor bunke tekniske fejl gav TMS Ringsted lette kontrascoringer, og kampen sluttede med et ærgerligt nederlag på 30-27.

Mors-Thy Håndbold har nu spillet halvdelen af kampene, og vi indtager 6. pladsen i HTH Herre Ligaen. Vi har dog til gode at møde Skjern Håndbold, som vi tørner sammen med i næste spillerunde.

HTH Herre Ligaen, 13. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold 30-27 (14-14)

Udvisninger: TMS Ringsted 6, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 2-0, 4-4, 5-7, 8-8, 11-8, 11-11, 13-12, 16-14, 20-16, 21-19, 24-20, 27-22, 28-24, 29-25