Oprejsning trods nederlag

Selv om det ikke blev til en sejr i aftenens kamp, var det et Mors-Thy Håndbold, som rejste sig i forhold til blamagen mod Skanderborg Håndbold. Hvad der ikke var i pænt håndboldspil, var der til gengæld i fight og drama - der blev givet og taget og kæmpet om hver centimeter på banen i en flot kulisse i Skansen, hvor det desværre var hjemmeholdet, der trak det længste strå.

Pauseføring
Mors-Thy Håndbold bragte sig foran 0-1 og 1-2, hvorefter SønderjyskE scorede 5 gange i træk, inden Søren Hansen tog Mors-Thy Håndbolds første timeout, hvorefter Mors-Thy Håndbold kom på 6-5. Så var det hjemmeholdet til at tage timeout, og det udnyttede de til at stikke af til 9-5. Herefter fulgte en periode, hvor fornuftigt Mors-Thy-spil og en række gode redninger fra Søren P. bragte os foran først 11-12 og yderligere til pausestillingen 11-13.

God moral
To tvivlsomme udvisninger var med til at gøre starten på anden halvleg svær for Mors-Thy’erne. SønderjyskE udnyttede overtalsperioden til at score tre gange og bringe sig foran 14-13. Igen viste Mors-Thy Håndbold god moral - fik hentet føringen og bragte sig foran 15-16. De to hold skiftedes til at føre, og da måltavlen viste 20-18 til SønderjyskE, forlangte Søren Hansen igen timeout - for endnu en gang at se sit hold hente en føring. Det var helt lige ved stillingen 24-24 med fire minutter igen, men desværre blev det SønderjyskE, som scorede kampens sidste to mål med et slutresultat på 26-24 til følge.

Tak til bette Balkan, som var på plads i Skansen. Vi er ærgerlige over, at I måtte tage tomhændede hjem.

Primo Tours Ligaen, 12. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 26-24 (11-13)