Optakt: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Onsdag aften går turen til Aalborg, hvor Gigantium lægger gulv til et gensyn med Tobias Ellebæk, Jesper Meinby og kommende Mors-Thy-keeper, Søren P. i opgøret mellem Aalborg Håndbold og Mors-Thy Håndbold i 888ligaens 22. spillerunde. Fem grundspilskampe er der tilbage for Mors-Thy Håndbolds vedkommende, og skal slutspilsdeltagelsen realiseres, skal der point på kontoen for at hente ind på de foranliggende hold og få en fod indenfor i top 8.

De forsvarende danske mestre har haft en svingende sæson og er placeret på rækkens 5. plads med 24 point efter 20 kampe. Holdets mest scorende er storskytten Andreas Holst, som er ophavsmand til 88 af Aalborg Håndbolds mål. Han efterfølges af Buster Juul, som har scoret 80 mål heraf 45 på straffekast. Ud over 888ligaen har Aalborg Håndbold også spillet gruppespil i Champions League, hvor det er blevet til møder med europæiske storhold som bl.a. THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprém HC og ikke mindst Paris Saint-Germain Handball.

Vi stod overfor Aalborg Håndbold d. 1. november 2017. En kamp hvor spillerne fra Mors-Thy Håndbold spillede en solid gang håndbold og fulgte flot med Aalborg Håndbold de første 45 minutter, hvorefter gæsterne trak fra og vandt en sikker sejr på 18-24. Onsdag aften skal de 45 gode minutter veksles til 60, hvor både målmænd, forsvar og angreb fungerer.

Ronnie Nicolaisen:
- Vi er så opsatte på at finde det niveau, vi havde før jul, for vi har følt, at det ikke har kørt 100 % for os efter pausen, Vi arbejder hele tiden på at finde løsninger på de udfordringer vi har, og ingen kan rigtigt forklare grunden til, at det ikke fungerer for os. Vi har jo vist at vi kan, og vi vil det helt vildt gerne alle sammen - i sådanne perioder er det endnu vigtigere at stå sammen og kæmpe videre, og det synes jeg at vi gør, ligesom vi også er fulde af håb og ambitioner og går 100 % efter at vinde i Aalborg og i de resterende kampe i grundspillet.

Aalborg Håndbold har masser af dygtige spillere med forskellige spidskompetencer. De har spillet mange kampe qua deres deltagelse i Champions League, så de kender hinanden godt og er vant til en anden hårdhed, end den vi kender fra 888ligaen. Vi håber, at de er lidt trætte efter et hårdt forårsprogram, så vi kan løbe med dem og kyse dem forsvarsmæssigt.

Det spidser til i 888ligaen, og vi har brug for point for at komme med i slutspillet. Vi vil rigtigt gerne bevise, at vi kan også kan spille på udebane, og vi tror på at vi kan vinde over alle - også Aalborg Håndbold.

888ligaen, 22. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold