Midtgaard.JPG (1)

Perfekt start på kvalifikationsspillet

Mors-Thy Håndbold fik den bedst tænkelige start på kvalifikationsspillet foran 100 medlevende og medlevende fans, da Lemvig-Thyborøn Håndbold blev slået i egen hule med cifrene 26-29 efter en pauseføring på 11-13.

Mors-Thy Håndbold var foran 1-2, men derfra var det Lemvig-Thyborøn Håndbold, der førte an på måltavlen. Hjemmeholdet startede i 7 mod 6, og det voldte Mors-Thy’erne problemer, og samtidig blev Lemvigs tomme mål ikke udnyttet.

Efter at have været nede med tre mål, kom Mors-Thy Håndbold på 7-6 og flere gange kun bagud med et enkelt mål, men manglede lige det sidste for en udligning. Den kom efter 25 minutter, da Mads Svane gjorde det til 10-10, og da hjemmeholdet tog sig en scoringspause, blev det også 10-12 og Marcus Midtgaard afsluttede 1. halvleg med en underhåndshammer til pausestillingen 11-13.

Lemvig-Thyborøn scorede det første mål efter pausen, men Frederik Bjerre og Rasmus Henriksen svarede hurtigt igen til 12-15. To udvisninger til Kasper Lindgren kostede dyrt, og hjemmeholdet kunne udligne med 20 minutter tilbage af opgøret. Det var også Lindgren, der udnyttede en Lemvig-udvisning til 18-19, inden hjemmeholdet fik sin første føring i anden halvleg ved 20-19.

Det var helt lige med 10 minutter tilbage, og to minutter senere havde Andreas Nielsen og Frederik Bjerre bragt Mors-Thy Håndbold foran og tvunget værterne til en timeout. Til sidst lukkede og slukkede en stærkt spillende Marcus Midtgaard med to scoringer i træk til sejr og slutresultat på 26-29.

Kvalifikationsspil, HTH Herreligaen, 1. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 26-29 (11-13)

Udvisninger: Lemvig-Thyborøn Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 1-2, 6-3, 7-6, 10-8, 10-11, 12-15, 13-16, 16-16, 17-18, 20-19, 22-22, 24-26