Perfekt start på Ligaen 20/21

Så er vi i gang! Med en sejr over gæsterne fra TMS Ringsted på 30-25 efter 14-14 ved pausen gav Mors-Thy Håndbold sig selv den bedst tænkelige start på sæson 20/21. Mors-Thy Håndbold havde udfordringer med at løse gæsternes konsekvente 7-mod-6-spil, og TMS Ringsted var foran hele første halvleg, inden Mors-Thy Håndbold fik udlignet til 14-14 ved pausen.

Bech stemplede ind
Efter pausen var det et forvandlet Mors-Thy-hold, der kom på banen, og Kasper Lindgren skaffede sit holds første føring i kampen efter flot overtalsspil, og samtidigt stemplede Rasmus Bech ind i kassen. Herefter stod der Mors-Thy Håndbold på kampen. 20-17 stod der efter 40 minutters spil, inden TMS Ringsted bed fra sig igen og udlignede til 22-22 og 23-23 med 10 minutter tilbage af opgøret.

Sejr på fem mål
Herefter trak Mors-Thy Håndbold fra, og nytilkomne Sander Øverjordet sørgede for Mors-Thy Håndbolds første fem-målsføring i kampen ved stillingen 28-23 - en føring der holdt kampen ud, og et slutresultat på 30-25.

Sejren var Mors-Thy Håndbolds første turneringssejr i Sparekassen Thy Arena | Mors siden 6. april 2019, og hvis det indikerer hvilken sæson, vi går i møde, så tegner det godt!

Herre Håndbold Ligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted 30-25 (14-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, TMS Ringsted 2

Stillinger undervejs: 1-3, 4-4, 6-7, 8-10, 11-12, 13-13, 16-14, 19-16, 21-19, 22-22, 26-23, 29-24