S E J R

Ronnie Schmidt Nicolaisen Man of The Match

Endelig. Endelig kom sejren. Og sikke en af slagsen! En stensikker 30-22-sejr over KIF Kolding, som ikke fik et ben til jorden hos et tændt hjemmehold, der blev båret frem af en tætpakket Thy Hal.

Det bølgede frem og tilbage mellem de to hold i kampens indledning. Gæsterne bragte sig foran 0-1, hvorefter Mors-Thy Håndbold fik overtaget og kæmpede sig til en 4-2-føring bl.a. på en lækkerbisken fra Lasse P, som lagde bolden flot indenom Anders Petersen i KIF-målet.

Ronnie tog fra
7-7 stod der efter 15 minutters spil trods en udvisning til Lasse P. Søren Nørgård var sikkerheden selv på straffekast, og Ronnie Nicolaisen var kommet ind i Mors-Thy-målet og havde hjemmeholdets første redning efter små 18 minutter. Mads K. Andersen omsatte cheftræner Søren Hansens timeout efter 25 minutter til en scoring og en Mors-Thy-føring på 13-11, og efterfølgende udnyttede Nicolai Sommer og Søren Nørgård et overtal til pauseresultatet 15-12.

Sejr!
Erik Toft startede anden halvleg for fuld smadder og bankede sit holds to første scoringer ind bag indskiftede Richard Frisk i KIF-målet, og hjemmeholdet opnåede sin første 5-målsføring. Et stærkt forsvar hjalp Man of The Match, Ronnie Nicolaisen til masser af flotte redninger, og taget var ved at blæse af Thy Hallerne, da KIF Kolding bad om timeout ved stillingen 22-18 42 minutter inde i opgøret. Mors-Thy Håndbold øgede yderligere til 26-20, hvorefter KIF skaffede sig 2 x 2 minutters udvisning samt et direkte rødt kort. Herefter fulgte 8 minutters scoringspause, inden Dahlin scorede til 27-20 med 5 minutter tilbage af opgøret - og det lugtede alvorligt af to point. De sidste minutter blev ren parade med stående applaus fra 1.023 fantastiske tilskuere, og det hele sluttede med verdens bedste fornemmelse: SEJR.

Stort tillykke til alle, som holder med og af Mors-Thy Håndbold - frivillige, verdens bedste fanklub og tilskuere. Og tak for tålmodigheden med os.

Herre Håndbold Ligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 30-22 (15-12)