S E J R over TTH Holstebro

Sæsonens bedste præstation mundede ud i sæsonens største sejr - og dét over ligaens nummer to. 34-26 stod der på måltavlen efter 2 x 30 minutter, hvor Mors-Thy Håndbold var i teten fra start til slut.

Graugaard på toppen
Vi fik en god start - 3-1 blev til 9-6 og 13-8. Søren P. var ude med en skade, og derfor startede Nicklas Graugaard i målet. Og han skulle vise sig at være en fuldgod erstatning. Den gode Graugaard forlod banen med en redningsprocent på 47 efter første halvleg - bl.a. tre straffekast og læg dertil en masse andre gode redninger. Et aggressivt og tændt Mors-Thy-forsvar holdt TTH Holstebros spillere i kort snor, og et forrygende angrebsspil blev fantasifuldt dirigeret af Frederik Tilsted, som spillede sin vel nok bedste kamp i Mors-Thy-trøjen til dato.

Sejr på otte mål
I anden halvleg øgede Mors-Thy Håndbold yderligere, og stillingen var 19-11 efter 34 minutters spil. Herefter scorede TTH Holstebro fire gange i træk uden Mors-Thy Håndbold formåede at svare igen. Søren Hansen forlangte timeout ved stillingen 19-15, og i det efterfølgende angreb sendte Hoxer en døds-underhånd afsted til 20-15 efter 40 minutter. Syv minutter senere havde begge hold scoret fem mål hver, og herfra så de blå sig ikke tilbage. I den resterende del af kampen var der ikke tvivl om kampens udfald - og slutresultatet blev en sejr på 34-26 i Mors-Thy Håndbolds favør.

Til alle jer, der valgte Black Friday fremfor Mors-Thy Håndbold i aften - I gik glip af en virkelig god aften på Bette Balkan!

Primo Tours Ligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 34-26 (16-9)