Så gik den ikke længere - nederlag til Aalborg Håndbold

Så gik den ikke længere. De forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold satte en stopper for Mors-Thy Håndbolds sejrsstime, og et ellers godt kæmpende hjemmehold måtte for første gang i 4 kampe gå fra banen som tabere.

Mors-Thy Håndbold spillede en flot første halvleg, hvor det med lidt mere held og præcision sagtens kunne være blevet en pauseføring på 3-4 mål i stedet for remis.

Erik Toft viste fine eksempler på et bredt skudrepertoire, og storspil af Kasper Larsen i målet forhindrede gang på gang scoringer fra bl.a. en fri Simon Hald, straffekast fra Buster Juul samt flere forsøg fra landsholdsaktuelle Martin Larsen. Generelt spillede Mors-Thy’erne en god solid gang håndbold i begge ender af banen, og der stod 10-10 på måltavlen, da de to mandskaber gik til pause.

I anden halvleg fortsatte de gode præstationer, og de blåklædte var i teten af halvlegens første 10 minutter, hvor det stadig så lovende ud. Herefter fik Aalborg Håndbold bedre fat og fik skabt en tre-målsføring med 13 minutter tilbage. Den føring udbyggede de stille og roligt med bl.a. scoringer på tomt mål, mens det reelt set kun var Erik Toft, som udgjorde en trussel mod Aalborg Håndbolds stærke defensiv.

Nu er der 9 dages kamppause før Mors-Thy Håndbold skal i ilden igen, og der venter endnu en svær opgave, når turen går til JYSK Arena i Silkeborg, hvor Bjerringbro-Silkeborg venter.

888ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 18-24 (10-10)