Så gik den ikke længere....

Det blev ikke til fire på stribe, da Mors-Thy Håndbold tabte til Lemvig-Thyborøn Håndbold onsdag aften. Der var ellers lagt op til den helt store fest med 1.476 og dermed sæsonrekord på tilskuerpladserne, men festen udeblev sammen med de to store Mors-Thy-profiler anfører Erik Toft og Sander Øverjordet, som begge var ude med sygdom - og det fravær blev for stort.

Mors-Thy Håndbold kom fint fra start i første halvleg med en 3-1 føring. Lemvig-Thyborøn fik udlignet første gang ved 4-4, og selvom Mors-Thy Håndbold kom foran med to efter 20 minutters spil, så var det gæsterne, der sluttede første halvleg bedst af, og Mors-Thy Håndbold gik til pausen bagud med to mål.

Marcus Midtgaard startede anden halvleg med den første af sine i alt fire scoringer, men Lemvig-Thyborøn Håndbold trak fra og skabte deres første 3-målsføring efter 36 minutter. Mors-Thy Håndbold fik kæmpet sig tilbage, og tre gange i træk udlignede Marcus Midtgaard til 18-18, 19-19 og 20-20. Med otte minutter tilbage bragte Mads Hoxer sit hold foran 23-22 - for første gang siden 12-11. Desværre varede glæden varede kort, og med tre Lemvig-scoringer i træk, så det svært ud for de blå. Mads Hoxers syvende scoring til 24-25 blev den sidste for hjemmeholdet, og det hele endte med et nederlag på 24-27.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 24-27 (12-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Lemvig-Thyborøn Håndbold 4

Stillinger undervejs: 3-1, 4-4, 7-6, 10-8, 10-10, 12-12, 12-13, 13-16, 15-16, 18-18, 20-21, 23-22, 23-25

Tilskuertal: 1.476