Så tæt på.....

Der var drama for alle pengene i Jysk Arena, da Mors-Thy Håndbold og Bjerringbro tørnede sammen her til aften. 26-26 stod der på måltavlen efter 2 x 30 minutters spil, men en scoring på frikast efter tid sikrede hjemmeholdet sejren og to point, og efterlod en flok skuffede Mors-Thy-spillere på halgulvet.

Forud for den dramatiske afslutning leverede de to hold en rigtig god håndboldkamp med skiftevise føringer - kun ved stillingerne 17-19 og 18-20 var afstanden mere end et mål. Rasmus Henriksen afløste Rasmus Bech i målet efter 20 minutters spil, og den unge keeper leverede en stor kamp med 12 redninger på 25 BSH-forsøg. En anden ung spiller, som gjorde sig positivt bemærket, var ligadebutant og U19-spiller Victor Norlyk, som kom på banen i anden halvleg og kvitterede med to flotte scoringer.

Da Bjarke Christensen udlignede til 25-25 med 8 sekunder tilbage, troede de fleste i hallen formentligt, at der var pointdeling mellem holdene, men sådan gik det desværre ikke. Nu venter lokalbraget mod Skive fH på lørdag d. 11. september.

HTH Herreligaen, 2. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 27-26 (17-17)