Sækken blev ikke snøret

Det hele kunne læses i spillernes ansigter, da de forlod banen efter et nederlag med mindst mulig margin til TTH Holstebro. Skuffelse og frustration ovenpå en flot kamp med et bravt kæmpende mandskab.

Stærk start
Mors-Thy Håndbold startede kampen stærkt med gode forsvarspræstationer samt en Søren P. i hopla - første TTH-scoring kom efter 5 minutter og 30 sekunders spil. Kasper Lindgren fik chancen fra start, og han kvitterede for tilliden med to andenbølge-mål sat helt op i krydset på målrammen. Også Jacob Hessellund leverede varen fra sin position på højre fløj. En Søren P-redning på straffekast fik hallen til at koge, og Bette Balkan lagde kampen igennem et enormt pres fra lægterne. Hjemmeholdet var i teten hele første halvleg, og gik til pause med en spinkel føring på 13-12.

50 gode minutter ikke nok
Mors-Thy Håndbold fik en fantastisk start på anden halvleg. To scoringer af Marcus Dahlin, en enkelt af en markant Erik Toft samt endnu en strafferedning fra Søren P. skaffede hjemmeholdets første firemålsføring ved stillingen 16-12 endda på trods af en 2-minutters udvisning til Dahlin. Og det skulle blive vildere endnu.

Mors-Thy Håndbold spillede frit og lod sig ikke ryste på trods af, at gæsterne indimellem svarede hurtigt igen efter MTH-scoringer. To gange var de blå foran med seks ved 19-13 og igen ved 23-17, inden TTH begyndte at spille 7-mod-6 og langsomt indhentede Mors-Thy Håndbolds føring. Gæsterne kom faretruende tæt på første gang ved 24-23. Mors-Thy Håndbold fik afværget i første omgang, men TTH Holstebro udlignede efter 53 minutter til 26-26, og Peter Balling bragte sit hold foran for første gang i kampens 55. minut til 27-28. Efter en alt for spændende afslutning med flere muligheder til begge hold, trak TTH Holstebro det længste strå, og resultatet af kampen blev 29-30.

Tak for en fantastisk opbakning i arenaen!

Allerede på tirsdag d. 2. oktober venter en ny kamp. Mors-Thy Håndbold spiller mod Aalborg Håndbold kl. 19.30 i Gigantium. Bette Balkan arrangerer bus - vil du med, så kontalt Jacob Mehl tlf. 60 80 41 33.

Herre Håndbold Ligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 29-30 (13-12)