Santander Exit

6. runde blev sidste stop i landspokalturneringen/Santander Cup for Mors-Thy Håndbold. Vi taber 29-23 til ligakollegerne fra TM Tønder efter 13-12 ved pausen.

Det var Mors-Thy Håndbold, som kom bedst fra start efter en noget famlende begyndelse med masser af tekniske fejl fra begge hold, rykkede vi fra og bragte os bl.a. foran 3-8. Her efter kom TM Tønder bedre med i kampen, bl.a. fordi de havde helt styr på Mors-Thys 7-mod-6-spil og deraf lavede flere scoringer i tomt mål, mens de stille og roligt hentede Mors-Thy Håndbolds føring - og bragte sig foran for første gang i kampen ved stillingen 11-10.

TM Tønder fortsatte efter pausen og bragte sig lynhurtigt foran med 4 mål, og der skulle gå over 12 minutter før Mors-Thy’erne nåede 2 scoringer efter pausen. Hjemmeholdet fortsatte dog deres ubarmhjertige angreb mod Mors-Thy-målet og udbyggede på et tidspunkt føringen til 10 mål, og de så sig på intet tidspunkt tilbage. Da kampen var afgjort fik Mors-Thy Håndbold sat et par reducerende scoringer ind bag TM Tønder vel-spillende senior-målmand, Dennis Klinge, men ikke var aldrig i nærheden af at true hjemmeholdets føring.

Nicolai Sommer blev sit holds topscorer med 7 mål heraf to på straffe efterfulgt af Marcus Dahlin med 6 mål. Kasper Larsen var ikke med grundet sygdom, og Niko P. startede godt ud med masser af redninger, og i anden halvleg blev unge Mads Primdahl sendt på banen og parerede bl.a. et straffekast fra Kristian Stoklund og spillede herefter resten af kampen.

Dahlin og Sommer:
- Vi var ikke helt skarpe i dag - vi laver alt for mange tekniske fejl, som koster dyrt i den anden ende. Vores 7-mod-6-spil fungerede ikke for os i dag, og det har jo ellers været vores stærkeste våben.
Vi starter egentligt fint og kommer foran, men kommer til at hænge efter - måske er det træthed efter et langt og hårdt slutspil. Det var en skidt kamp at slutte af på, og det er pisseærgerligt at vi er ude af Santander Cup, lød det fra de to efter kampen.

Santander Cup, 6. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold 29-23 (13-12)