Santander-nederlag til Bjerringbro-Silkeborg

Så fik vi skudt sæsonen i gang! Desværre med et nederlag på 26-33 til Bjerringbro-Silkeborg, som dermed avancerer til 1/4-finalen i dette års Santander Cup. Efter en første halvleg, hvor Mors-Thy Håndbold gav Bjerringbro-Silkeborg kamp til stregen, skruede gæsterne op for kadencen i anden halvleg og rykkede fra både på banen og på måltavlen.

Første halvleg startede i højt tempo og med masser af scoringer, især Erik Toft kom godt fra land med sin farlige højre arm, men også Frederik Tilsted viste prøver på sin kunnen med masser af speed, gode gennembrud og stregindspil. På trods af fint spil hele 15 scoringer i første halvleg, var hjemmeholdet bagud ved pausen 15-17.

I anden halvleg blev scoringsfrekvensen sat ned, og da haluret rundede 15 minutter, havde Mors-Thy Håndbold kun fundet vej til målet tre gange. Bjerringbro-Silkeborg kørte derimod på cruise control, og nederlaget blev desværre unødigt stort: 26-33.

Cheftræner Søren Hansen var klar i mælet efter kampen:

Bjerringbro-Silkeborg var kyniske og bedre end os. Det var fuldt fortjent, at vi tabte kampen. Vi tabte forsvars- og målmandsduellen, og så var momenterne omkring overtalsperioderne afgørende, og det er en stor skuffelse, at vi ikke løste det bedre, end vi formåede, siger Søren Hansen og fortsætter:

- Det er en ærgerlig følelse her efter kampen. Jeg har ikke noget at sætte på drengenes indstilling, og angrebsspillet i første halvleg var opløftende med fart, timing og masser af dueller, og vi spiller os til fine chancer, men det bliver rodet og uskønt, så der er et stykke vej endnu, før vi er der, hvor vi gerne vil være.

På plussiden bød kampen på officiel debut til ikke færre end fem nye Mors-Thy-spillere: Nicklas Graugaard, Tobias Svend Rasmussen, Emil Bergholt, Jonas Gade og Jens Dolberg.

Santander Cup, 1/8-finale:  Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 26-33 (15-17)