Kaare Ravn Larsen.JPG

Sejr i lokalbrag

Mors-Thy Håndbold trak det længste strå, da 2. division tørnede sammen med HRH 74, Roslev lørdag eftermiddag i Sparekassen Thy Arena | Mors. Inden opgøret havde gæsterne en sejr på udebane til gode - og det har de stadig. Mors-Thy-drengene hev nemlig en ikke særlig køn, men meget god sejr i land over Sallingboerne.

Træner Lars Krarup:

- Det var som altid et fedt opgør. Mange har spillet sammen tidligere og alle kender hinanden og er venner udenfor banen, så der var lagt op til en fed kamp.

Efter en lidt sløj start på kampen hvor ingen af forsvarene fandt et nævneværdigt niveau, bragte vi Mads K. Andersen i spil efter ca. 15 minutter, og han var med til at stabilisere vores forsvar og sætte gang i kontrafasen og anden-bølge. Det sammenholdt med at vi i vores 6-mod-6 begyndte at finde gode løsninger, fik løbet godt og sat nogle gode kryds, som især Spanggaard udnyttede til gennembrud, skud bagfra og indspil Kaare på stregen, sikrede os en pauseføring på 15-10.

Efter pausen kom HRH 74, Roslev med 100 km/t, hvilket helt unødvendigt får os til gøre det samme og ville afgøre tingene alt for hurtig - det kom gæsterne imidlertid bedst ud af og bragte sig foran 15-16 efter 10 minutters spil i anden halvleg. Vi fik heldigvis ro på og kom igen foran og var egentligt i rimelig kontrol resten af kampen. HRH 74 forsøgte sig med en mandsopdækning af Spanggaard, men her scorede Mads A. et par vigtige mål, og ligeledes viste Andreas Dam og Frederik Nørbjerg hvordan man spiller overfor helbanepres.

Det var en rigtig dejlig sejr, og vi nyder altid at vinde over HRH. Det var ikke særligt poleret at se på i dag, men som jeg før har sagt, så vil der komme udfald med så ungt et hold, og vi arbejder hele tiden på at gøre de udfald færre og mindre.

Ros til Kaare som laver 5 mål på 5 forsøg og leverer en god præstation i forsvarsdelen. Også Andreas Dam gør god figur igen i dag, og så kommer Frederik Larsen på mål efter ca. 10 minutters spil og står en rigtig fin kamp.

2. division, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - HRH 74, Roslev 28-25 (15-10)