Sejr i sæsonens sidste kamp

Det blev en herlig lørdag eftermiddag, da Mors-Thy Håndbold besejrede Ribe-Esbjerg HH 32-31 efter en spændende kamp. Selv om solskinnet trak mere end opgøret i Thy Hallen, hvortil blot 664 tilskuere havde fundet vej. Men på trods af det og kampens manglende betydning var der god tænding på lægterne, som i bedste Bette Balkan-stil buh’ede, heppede og hyldede deres helte, ganske som de plejer.

Mads K. Andersen var i hopla fra kampens start og scorede således sit holds tre første mål. Henrik Tilsted spillede som bekendt sin sidste kamp i den blå trøje, og den blev krydret med bl.a. to flotte scoringer efter vip-kombinationer med Lasse P, og Tilsted blev klappet af banen, da han med 14 minutter igen satte sig til rette på bænken. Mors-Thy Håndbold var i teten i store dele af første halvleg, men Ribe-Esbjerg HH halede ind, og Jacob Holm sørgede for, at hjemmeholdet kun gik til pause med et enkelt måls-føring - stillingen var 19-18.

Scoringsfrekvensen dalede en betragteligt i anden halvleg, som lignede første halvleg: Hjemmeholdet bragte sig foran, gæsterne hentede føringen og bragte sig endda foran med 4 mål med 6 minutters spil tilbage. Men Mors-Thy’erne ville det anderledes i sæsonens sidste kamp, og med en stærk slutspurt med bl.a. 3 scoringer af Lasse Justesen, fik de blåklædte vendt kampen og vandt 32-31.

Inden kampen kårede vi Årets Frivillig i Mors-Thy Håndbold - hæderen tilfaldt Henrik Svendsen, som modtog et gavekort til Stenbjerg Kro og blomster fra Blomstertorvet i Thisted. Efter kampen var der afterparty, hvor vi i samarbejde med vores hovedsponsor Thisted Forsikring kårede Årets Spiller og Årets Talent - Kasper Lindgren og Erik Toft.

Kvalifikationsspil, Herreligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 32-31 (19-18)