Sejr i sidste kval-kamp

Mors-Thy Håndbold gik fra banen som sejrherrer i den tredje og sidste kamp i kvalifikationspuljen, da vi vandt over Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane efter endnu en målrig kamp. 34-38 efter 17-21 ved pausen. Det var samtidig tredje sejr ud af tre mulige over Lemvig-Thyborøn i denne sæson, og dermed en god optakt til næste kamp - også mod Lemvig-Thyborøn - i Santander Cuppens 6. runde.

Brandvarm Hoxer
Mors-Thy Håndbold fik en god start på kampen ført an af Jonas Gade, som scorede efter behag i indledningen. Herefter spillede hjemmeholdet sig til en føring ved 7-5, inden Mors-Thy Håndbold igen tog teten, og med fem mål i træk og bragte sig foran med tre. Mads Hoxer Hangaard scorede sit første mål efter små 18 minutter og viste at landsholdsudtagelsen er berettiget med i alt 10 mål. Lemvig-Thyborøn kom på 13-13, og ellers stod der Mors-Thy Håndbold på resten af første halvleg, som sluttede 17-21.

3. sejr over Lemvig-Thyborøn
Anden halvleg startede med en to minutters-udvisning til Lindgren, og det forhindrede dog ikke Emil Bergholt i at score til 18-22, og alt så godt ud. Men efter 9 minutter havde Mors-Thy Håndbold formøblet pauseføringen, og Lemvig-Thyborøn udlignede til 25-25. Det blev også 28-28 efter 45 minutters spil, hvor Jonas Wille forlangte timeout. Hjemmeholdet var ganske vist foran 29-28 og 30-29, men det var deres sidste føring i kampen. Herfra var Mors-Thy Håndbold i front, og de blå kunne fejre en sejr på 38-34.

Samlet 11. plads
Dermed slutter Mors-Thy Håndbold på en samlet 11. plads efter grundspil og kvalifikationskampe i HTH Herreligaen 20/21. Nu venter 14 dages velfortjent ferie for spillerne, derefter en spændende pokalkamp mod Lemvig-Thyborøn, og så sættes fokus 110 % på Santander Final4 d. 19. juni, hvor vi møder Skjern Håndbold i semifinalen - forhåbentligt i Jyske Bank Boxen.

HTH Herreligaen, kvalifikation, 3. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 34-38 (17-21)

Udvisninger: Lemvig-Thyborøn Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 5

Stillinger undervejs: 1-2, 4-4, 7-5, 7-10, 9-12, 13-13, 13-17, 16-19, 19-23, 21-23, 24-25, 29-28, 30-31, 30-33