Sejr i tæt drama

Mors-Thy Håndbold trak det længste strå i eftermiddagens gyser-kamp mod Ribe-Esbjerg HH. 22-21 efter 11-10 ved pausen og 60 intense minutter.

Stærkt forsvar
Mors-Thy Håndbold kom godt fra start med et stærkt forsvar og en godt spillende Rasmus Bech, som gik til pausen med en redningsprocent på 50. Også Tim Sørensen kom godt fra land med tre af Mors-Thy Håndbolds fem første scoringer. Hjemmeholdet var i front til 25. spilleminut, hvor Ribe-Esbjerg først udlignede og efterfølgende bragte sig foran 9-10. Heldigvis gæsternes eneste føring i kampen, som Mors-Thy Håndbold fik afværget og ændret til en pauseføring på 11-10 på scoringer af Frederik Tilsted og Emil Bergholt.

Dramatisk afslutning
Mors-Thy Håndbold udbyggede føringen i 2. halvlegs første fem minutter til 14-10. Ribe-Esbjerg HH forsøgte sig med 7-mod-6, men Mors-Thy Håndbold fortsatte det stærke forsvar og havde et par lette scoringer på tomt mål. Med 10 minutter igen var Mors-Thy Håndbold foran 19-15, og man kunne skimte point i det fjerne. Men Ribe-Esbjerg ville det anderledes - syv minutter senere havde de udlignet til 20-20, og der var lagt op til an dramatisk afslutning. Og det blev det. Bjarke Christensen sørgede for Mors-Thy-føring på 21-20 med to minutter igen, hvorefter Erik Toft lukkede kampen med sin forløsende scoring til 22-20, og jublen kunne bryde løs blandt 400 tilfredse tilskuere i Sparekassen Thy Arena | Mors.

Herre Håndbold Ligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 22-21 (11-10)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Ribe-Esbjerg HH 1

Stillinger undervejs: 3-1, 5-2, 6-5, 9-8, 9-10, 14-10, 14-13, 16-13, 17-15, 19-15, 20-18, 20-20, 21-20