Sejr og to vigtige points mod HC Midtjylland

Det holdt hårdt, men det holdt!

Mors-Thy Håndbold hentede sæsonens 5. sejr, da HC Midtjylland blev besejret med 25-26 efter en første halvleg med noget af det flotteste spil i denne sæson og en anden halvleg, der blev nervøs og forkrampet og mod et hjemmehold, der i den grad slap håndbremsen.

Mads Thymann startede første halvleg med to mål og en attitude, der strømmede helt ud på tilskuerpladserne, hvor Bette Balkan var mødt talstærkt op og leverede 2 x 30 minutter på højeste niveau. Mors-Thy Håndbold bragte sig foran 2-5, men HC Midtjylland hentede føringen og var med til 7-8 efter 20 minutter. Her trak Mors-Thy Håndbold fra, og i kraft af storspil fra især Marcus Midtgaard og Victor Norlyk og en stærk defensiv styret af Kasper Lindgren, vandt vi de sidste ti minutter med 10-2 og kunne gå til pause med en komfortabel føring på 9-18.

Mors-Thy Håndbold startede 2. halvleg i undertal og en udvisning mere satte hjemmeholdet i gang med tre hurtige scoringer, inden Mads Thymann stod for Mors-Thy Håndbolds første scoring til 12-19. Hjemmeholdet fik bedre greb om kampen, og Mors-Thy Håndbold fik problemer med at lave mål. Endnu en udvisning ved 17-22 blev dyr, og pludselig havde HC Midtjylland reduceret til kun minus to på måltavlen, og i forhold til det flotte spil i første halvleg, blev det usammenhængende og nervøst, og hjemmeholdet kom helt tæt på ved 23-24 med syv minutter tilbage. Heldigvis formåede vi at holde hovederne kolde og kunne juble over to vigtige point.

Tak til alle jer, der havde taget turen til Herning for at bakke os op. Det var en fornøjelse at have jer i ryggen hele kampen igennem.

HTH Herreligaen, 17. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold 25-26 (9-18)

Udvisninger: HC Midtjylland 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 1-2, 2-5, 6-8, 7-12, 8-15, 12-18, 14-19, 16-20, 20-22, 23-24, 24-26