Jacob Hessellund.JPG

Sejr over Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold kom til Thy Hallen som ubesejrede og forlod den med et nederlag i bagagen. Mors-Thy Håndbold ødelagde nemlig nordjydernes ellers så fine statistik efter en fejende flot håndboldkamp med masser af tempo, fight og den helt rigtige indstilling. 33-30 stod der på måltavlen efter 17-17 ved pausen.

Tempofyldt første halvleg
Mors-Thy Håndbold startede som skudt ud af en kanon og bragte sig foran 3-0, inden gæsterne fra Aalborg Håndbold satte deres første scoring ind bag en velspillende Søren P. Hele første halvleg blev spillet i et voldsomt tempo, og Mors-Thy Håndbold var i teten det meste af tiden. Aalborg Håndbold udlignede til 9-9, men Mors-Thy Håndbold holdt stand indtil to minutter før pausen, hvor gæsterne bragte sig foran for første gang i kampen. Stillingen var dog helt lige efter de første 30 minutter - 17-17.

Hess i hopla
Efter pausen var det Aalborg Håndbold, der kom bedst fra start med tre mål på de første tre minutter. Mors-Thy Håndbold lod sig dog ikke ryste, og udligningen kom efter 52 minutters spil, da Jacob Hessellund udlignede til 27-27, og taget på Thy Hallen lettede, da hhv. Allan Toft og Mads Hoxer efterfølgende bragte de blå foran 27-28 og 27-29 - og sejren var en realitet, da Marcus Dahlin scorede til 32-29 og Hessellund lukkede kampen med sin 7. scoring.

Tak til 1.102 fremmødte tilskuere på Bette Balkan, som var med til at skabe en flot ramme om en fantastisk håndboldkamp. Vi ses i Århus!

Primo Tours Ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 33-30 (17-17)