Sejr over KIF Kolding på 29-24

Mors-Thy Håndbold fortsatte, hvor de slap i Thy Hallen, inden Covid-19 gjorde sit indtog - nemlig med at vinde. I dag gik det ud over KIF Kolding, som blev sendt hjem med et nederlag på 29-24 efter 14-12 ved pausen.

Pauseføring på to mål
Begge hold startede tempofyldt ud, KIF med konsekvent 7-mod-6, og Mors-Thy Håndbold med masser af energi i både angreb og forsvar. KIF Kolding scorede kampens første mål, inden først Tilsted, Emil og Lasse P. med sin karakteristiske sniger fra bænken gjorde det til 3-1. Mors-Thy Håndbold bragte sig foran med fire efter 12 minutter. KIF Tog timeout, og kom på 10-9 efter 20 minutter, inden Mors-Thy Håndbold igen fik skabt en lille hul til pauseføringen 14-12.

Rødt kort
KIF Kolding fik udlignet til 16-16 efter små otte minutters spil i anden halvleg, men 6 sekunder efter hakkede Emil resolut bolden i tomt mål på opgiverkast, og yderligere 4 sekunder herefter fik Bjarke direkte rødt kort - det første i karrieren - efter en forsvarsaktion mod Andreas Flodman. Mors-Thy Håndbold vandt den efterfølgende undertalsperiode med 2-0 på scoringer af Tilsted og Jacob Hessellund, som var kommet på banen i stedet for Bjarke.

Nervepirrende afslutning
Der blev bidt negle rundt omkring i Thy Hallen i kampens afsluttende fase. På trods af flere 3-målsføringer til hjemmeholdet undervejs i anden halvleg, fik KIF Kolding udlignet til 21-21 efter 49 minutter, inden Mors-Thy Håndbold igen trak fra. Med ni minutter igen gjorde Søren P. fornem entré og var en afgørende faktor i kampens afsluttende minutter, og Hess kunne med 1½ minut igen bringe sit hold foran med tre, inden Lasse P. og Emil scorede de sidste mål for Mors-Thy Håndbold til slutresultatet 29-24.

Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding 29-24 (14-12)

Diskvalifikation: Direkte rødt: Bjarke Christensen, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 5-5, 9-5, 10-9, 12-10, 16-14, 16-16, 19-16, 20-19, 21-21, 23-21, 25-24