Sejr over Kjelling & Co.

Det blev en tiltrængt sejr i aftenens træningskamp mod Drammen HK - specielt på det mentale plan. Mors-Thy Håndbold fik en fantastisk start på kampen, fem mål havde Mors-Thy’erne sat ind, da dagens gæster fandt vej til netmaskerne første gang. Søren P. tog fra i målet og banede dermed vejen for sine holdkammerater, der gang på gang omsatte mulighederne til fine kontrascoringer. Spillerne og bænken var tændte, der var masser af energi i kampen og undervejs bragte Mors-Thy Håndbold sig foran med hele otte mål.

Efter 20 minutters spil mistede Mors-Thy Håndbold lidt af det ellers så sikre greb, mens Drammen HK fik bedre fat, og langsomt men sikkert åd sig ind på hjemmeholdets føring, før de umiddelbart inden pausefløjtet udlignede til 16-16.

Igen i anden halvleg var der gode momenter: Gode stregindspil til Asbjørn Madsen og Allan Toft Hansen, Dahlin var i spil igen med nogle gode hug fra distancen, og var Søren P. god i første halvleg, så var Ronnie Nicolaisen forrygende, da han kom i spil i anden halvleg. Lasse P. spillede med stor succes højre back i fraværet af Nicolaj Spanggaard - generelt var der gode præstationer og på trods af en del udvisninger i anden halvleg, hang de blåklædte i og i kampens sidste fase løb Mors-Thy’erne fra gæsterne og vandt en stensikker sejr på 33-27.

Cheftræner Søren Hansen:

- Det var vigtigt for vores selvforståelse med en sejr. Det var dejligt at spille en kamp, hvor vi præsterer godt som hold, og mange byder ind, og alle positioner supplerer hinanden godt. Vi var trætte efter fire dages træningslejr, men det var ikke let at se - og det viser, at man kan mere end man tror. Der var flere gode præstationer, men det allerbedste ved kampen var at se, at drengene har arbejdet med udtrykket siden vores kamp mod Fredericia HK i mandags.

Efter kampen blev ligatruppen 18/19 præsenteret for tilskuerne i Sjørring Hallen - tak til tilskuere og sponsorer samt til Sjørring HK for en fin aften.

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Drammen HK 33-27 (16-16)