Sejr over Nordsjælland og en 10. plads i grundspillet

Brændte chancer var der nok af, da Mors-Thy Håndbold besejrede Nordsjælland Håndbold i 26. og sidste spillerunde lørdag eftermiddag, og dermed sørgede for den første sejr i Nykøbing i denne sæson. Heldigvis klarede Mors-Thy Håndbold kravet til opgøret, som var en sejr på minimum to overskydende mål. 29-25 blev slutresultatet, og dermed slutter vi grundspillet på 10. pladsen i grundspillet og får to point med i det kommende kvalifikationsspil.

Stærk start
Vi fik en stærk start på kampen, og bragte os foran 3-0, inden Nordsjælland fik scoret deres første mål. Især Erik Toft viste vejen for de blå og scorede efter behag på Nordsjællands skiftende keepere. Mors-Thy Håndbold missede flere chancer for at bringe sig foran med mere end de 2-3 mål, som vi førte med i størstedelen af første halvleg - listen talte bl.a. to brændte straffekast ved stillingen 9-7. Derudover havde vi problemer med at dæmme op for Nordsjælland Håndbolds 7-mod-6, som ofte resulterede i en fri stregspiller, og vi gik til pause med en føring på 15-13.

10. pladsen i hus
Anden halvleg startede med en Hessellund-scoring og en Mors-Thy-føring på tre mål. Herefter fulgte en periode, hvor Nordsjælland Håndbold pressede på - især Nicolas Lundbye gjorde ondt på os, og pludselig var vores føring kun på et mål. Men de blå kæmpede forbilledligt videre, og efter nogle afbrændere kunne Søren Nørgård lægge bolden i tomt mål til 22-19 med en energiudladning af en anden verden til følge. Herefter fik vi vores første føringer på både fire og fem mål, og kampen var reelt set afgjort med seks minutter tilbage - og dermed var 10. pladsen også hjemme.

Kæmpestor tak til begge holds fantastiske fangrupper, som sørgede for en fabelagtig stemning i arenaen.

Herre Ligaen, 26. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 29-25 (15-13)