Sejr over Ribe-Esbjerg HH

Et fra start tændt og topklart Mors-Thy Håndbold-mandskab satte sidste års semifinalister fra Ribe-Esbjerg HH til vægs i en velspillet og medrivende kamp, hvor hjemmeholdet kun var bagud en enkelt gang, nemlig ved stillingen 2-3. Foran en fyldt hal blæste de blåklædte derudaf og med Kasper Larsen som sikker sidste skanse, var det ikke et spørgsmål om sejr, men om dens størrelse.

Første halvleg startede præcist som kampen i Skjern - med to Dahlin-scoringer, og så var en fyldt Thy Hal ligesom varmet op. Samtidig diskede Kasper Larsen op med den ene flotte redning efter den anden, og hjemmeholdet viste alt andet end gæstfrihed, da de scorede 8 mål i træk og gik fra 4-4 til 12-4 på otte minutter midt i halvlegen. Herefter fik Ribe-Esbjerg HH bedre fat i begge ender og holdt Mors-Thy’erne fra scoring i 12 minutter, inden Stefan Nielsen lukkede med halvlegens sidste scoring til 13-9.

Anden halvleg var uden Asbjørn Madsen, som blev præsenteret for sin tredje 2 minutters udvisning efter 28 minutters spil. Det forhindrede ikke bjørnens holdkammerater i at fortsætte deres togt mod Ribe-Esbjerg HH’s mål, og selv om gæsterne ind imellem formåede at svare hurtigt igen, så holdt de blå fast og sikrede to flotte point til kontoen - og som ekstra bonus var der debut til Frederik Nørbjerg og debutscoringer fra unge Nicolaj Spanggaard og Kasper Lindgren.

Tak for en fantastisk opbakning i Thy Hallerne!

888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 29-23 (13-9)