Sejr over Ribe og videre til 1/4-finalen i Santander Cup

Vi er videre til 1/4-finalen i Santander Cup.
Det blev lige lovligt spændende til sidst efter en kamp - og især en anden halvleg, hvor Mors-Thy håndbold var i teten i størstedelen, men hvor Ribe-Esbjerg HH alligevel fik muligheden for at udligne til allersidst, men heldigvis røg forsøget over Rasmus Bachs mål.

Stærk Rasmus Bech
I første halvleg var Mors-Thy Håndbolds forsvar under stort pres fra værternes tunge bagkæde, men en solid midterblok hjalp Rasmus Bech godt på vej, og Mors-Thy Håndbolds stærke keeper nåede hele 10 redninger herunder et straffekast på de første 30 minutter - og pausestillingen var 12-15 til Mors-Thy’s favør.

Seks-målsføring
I anden halvleg øgede Mors-Thy Håndbold til +4, og derfra fik Ribe-Esbjerg momentum, og efter 10 minutters spil havde hjemmeholdet reduceret Mors-Thy Håndbolds føring til blot et mål. Mors-Thy Håndbold trak fra igen, og det så fornuftigt ud, da Tim Sørensen sørgede for endnu en 6-målsføring med fem minutter tilbage.

Spænding til det sidste
Og herfra gik det stærkt. Rasmus Henriksen kom ind og reddede et straffekast fire minutter før tid - og så reducerede Ribe-Esbjerg HH fire gange i træk til stillingen 28-29 med 16 sekunders spilletid tilbage. Niels Agesen forlangte timeout og Mors-Thy Håndbold var på bolden med ni sekunder igen. Og på de ni sekunder nåede både vi og Ribe-Esbjerg HH en afslutning - heldigvis over mål, og Mors-Thy Håndbold kunne juble over sejren og videre avancement sammen med de tilrejsende fans fra Bette Balkan.

Santander Cup 1/8-finale: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 28-29 (12-15)

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-1, 4-5, 6-6, 8-10, 9-12, 12-16, 15-19, 18-19, 21-24, 21-27, 23-28, 26-29, 28-29