Sejr over Skive fH

Nordmorshallen dannede rammen om årets første træningskamp i hjemlige omgivelser, da Mors-Thy Håndbold tog imod naboerne fra Skive fH tirsdag eftermiddag. Det var et hjemmehold uden Nickolei Jensen, Lasse Justesen og Henrik Tilsted, men i stedet var Frederik Tilsted på holdkortet, ligesom der var et glædeligt gensyn med Asbjørn Madsen på stregen.

Ronnie Nicolaisen startede i målet og diskede op med masser af gode redninger, mens der var lidt større udfordringer i den anden ende, hvor Skive fH’s offensive forsvar pressede Mors-Thy’erne på trods af 7-mod-6-opstilling i dele af kampen. Da Skive fH senere forsøgte sig med 7-mod-6, brændte hjemmeholdet et par oplagte chancer på tomt mål, men havde dog også held og dygtighed til at score et par gange på opgiverkast. Stillingen efter de første 30 minutter var 15-16 til gæsterne.

Igen i anden halvleg startede Ronnie Nicolaisen stærkt ud, og det kickstartede en rigtig god periode for Mors-Thy’erne, som gik fra 15-17 til 23-20. Efter ca. 10 minutters spil tog Kasper Larsen over, og han fortsatte det gode spil i målet. Der var masser af tempo, og hjemmeholdet fik løbet nogle kontraer med fine scoringer af bl.a. Frederik Tilsted. En god træningskamp med masser af fine elementer undervejs - og et gyldent øjeblik opstod til sidst i kampen, hvor Søren Hansen leverede en opstilling med hele 5 spillere ”af egen avl” var på banen på samme tid: Lasse P, Spanggaard, Lindgren, Allan Toft og Frederik Tilsted - bedre bliver det ikke.

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Skive fH (1. div.) 29-25 (15-16)