Sejr over SønderjyskE

Forsvarene var stort set ikke-eksisterende i kampens indledende fase, hvor målene haglede ind i begge ender, og både Kasper Larsen og Kristian Pedersen i flere tilfælde var prisgivet. Mors-Thy Håndbold formåede ikke at finde den rette højde SønderjyskEs skytter - især Aaron Mensing voldte problemer, og SønderjyskE bragte sig foran 5-9 efter 10 minutters spil. Herefter fik hjemmeholdet bedre styr på den forsvarsmæssige del, og efter 16 minutters spil kunne Nicolai Sommer først udligne til 12-12, og derefter bringe sit hold foran 13-12.

Det var et toptændt Mors-Thy-hold, som gik på banen efter pausen, og Lasse Justesen og Marcus Dahlin åbnede anden halvleg med to fremragende kontrascoringer efter flot forsvarspil, og et tilfreds hjemmepublikum bragede ”Mors-Thy, Mors-Thy” mod de lokale helte. Gæsterne havde ikke meget at skyde med og lignede ærligt talt ikke et hold med ret megen tro på tingene, mens hjemmeholdet buldrede derudad med en usvigelig sikker kontrafase og fine kombinationer i det etablerede angrebsspil.

Grundet et offensivt SønderjyskE-forsvar og et utal af straffekast fik gæsterne næsten kæmpet sig tilbage i kampen med fem minutter tilbage, men heldigvis fik hjemmeholdet afværget og kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Frederik Nørbjerg på banen i stedet for Henrik Tilsted på venstre fløj, ligesom der var spilletid og debutscoring til Tobias Balsby, som var med i stedet for sygdomsramte Allan Toft Hansen. En fantastisk og helstøbt præstation, hvor Mors-Thy Håndbold for alvor fik vist, hvor giftigt et kontrahold vi er, når håndbremsen slippes.

Næste kamp venter allerede på onsdag, når vi skal til Herning, hvor HC Midtjylland er modstanderen.

888ligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE 38-33 (20-16)