SEJR over TTH Holstebro

En forbilledlig fight førte Mors-Thy Håndbold til en fantastisk sejr. Tilskuerne i en proppet Thy Hal fik underholdning for alle pengene, da Mors-Thy-drengene knoklede, sled og slæbte sig til en velfortjent sejr over ligakonkurrenterne fra cheftræner Søren Hansens tidligere klub TTH Holstebro.

Som i kampen mod Skanderborg gik der lang tid, inden Mors-Thy’erne fik sat den første scoring ind - denne gang efter 5 minutter og med Marcus Dahlin som skarpretter.

Kasper Larsen viste højt niveau i målet og leverede stribevis af flotte redninger, heriblandt tre straffekast - bl.a. et forsøg fra unge Jeppe Hauskov, som så sent som i sidste uge udtalte, at han ikke regnede med at brænde straffekast foreløbigt…

Der var flere gode momenter, bl.a. en vip-scoring af Stefan Nielsen med assist fra Tilsted, et brud på udvendig side af højre back fra en presset Nicolaj Spanggaard og et milimeterpræcist udkast fra Larsen til Lasse P., men på trods af det blev en Mors-Thy-føring på 6-4 blev vekslet til at være bagud med 8-11, som også blev pausestillingen. Primært grundet problemer med at få dækket af for TTH’s mange listige fløjindløb.

Starten af 2. halvleg var en ørkenvandring af tekniske fejl og uskarpe aktioner fra begge hold, inden især Erik Toft fik gang i armen og skudt hul på landsmanden Torbjörn Bergerud, mens Kasper Larsen fortsatte i Mors-Thy-målet.

Taget var lige ved at lette, da Kasper Lindgren udlignede til 13-13 med et rigtigt slidermål, og da Erik Toft efterfølgende bragte hjemmeholdet i front efter 40 minutter og fremtvang en TTH-timeout, gjaldede 1.186 tilskuere taktfast ”MORS-THY, MORS-THY” ned over banen.

Hjemmeholdet fightede, så det sang. Allan Toft Hansen, Nickolei Jensen og Kasper Lindgren styrede midterforsvaret, som havde de aldrig lavet andet. Mors-Thy Håndbold var foran de sidste 20 minutter af kampen, selv om TTH’erne pressede alvorligt på, så modstod de blåklædte presset. Pænt blev det aldrig, men hvad gør det, når bare man vinder.

Stor tak til alle fremmødte. Bette Balkan lever i bedste velgående!

888ligaen, 7. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 20-19 (8-11)