IMG_5274.JPG

Sejr over ØIF Arendal

To kampe - to sejre

Også sæsonens anden træningskamp løb Mors-Thy Håndbold med en solid sejr - norske ØIF Arendal blev besejret 27-34 efter 15-17 ved pausen. Kampen var en del af Generation Handball, et gigantisk håndboldstævne for unge håndboldspillere mellem 10-23 år, som afvikles i Viborg i indeværende uge.

Ligesom kampen imod Odder Håndbold i mandags var dagens kamp en blandet omgang med både gode og mindre gode perioder undervejs - og overordnet set var assistenttræner Jonas Degnbol godt tilfreds med kampen: - Vi vandt, og det er dét, det går ud på! I hovedtræk var det en fin kamp, hvor vi får prøvet nogle ting af - forskellige formationer og systemer, og alle spillere gør det fint i dag. Jeg synes, at János lægger godt fra land - det er altså ikke let at komme til et nyt land og på et nyt hold, men han klør på. Og så spiller Sommer en fin 2. halvleg, hvor han løser Arendals forsvar fint, lød det fra Degnbol efter kampen.

Og netop Nicolai Sommer lignede en mand, der følte sig godt tilpas i Viborg Stadionhal - med 9 scoringer i dag (og 14 scoringer i sidste kamp mod VHK i Santander Cup): - Det er en god hal, den her, smilede Sommer efter kampen. - Jeg føler mig godt tilpas på playmakerpositionen, og så er det nok en fordel at være ”en af de gamle”, som kender spillet, nu hvor vi er så mange nye på holdet.

Jeg synes, at det var endnu et skridt i den rigtige retning i dag, tingene sidder bedre og bedre, og vi begynder at kende hinanden bedre. Kampen i dag var fin, og Arendal var en god modstander, og vi blev udfordret på deres 5-1-forsvar, men vi fik det løst meget godt med 34 scoringer, sagde Sommer.

En anden Nickolei, nemlig Jensen, var også fint tilfreds med dagens kamp og generelt med opstarten indtil nu: - Det var spændende at spille i dag, da der var skiftet ud i kæderne i forhold til kampen i mandags. Det var første gang, at jeg rigtigt spillede sammen med Marcus og János, og det gik fint, synes jeg.

Vi har det rigtigt godt sammen i truppen, og det smitter nok også af på det spillemæssige. De første par uger er gået utroligt hurtigt, og det føles som om at vi har været sammen meget længere end kun 14 dage - det er fedt, og jeg er glad for at være her i Mors-Thy Håndbold, slutter Nickolei Jensen.

ØIF Arendal - Mors-Thy Håndbold 27-34 (15-17)