DR7A6035.JPG

Semifinale-nederlag til Aalborg

Det gik ikke, som vi havde drømt om eller håbet på i Santander Final4 semifinalen, dertil var Aalborg Håndbold ganske enkelt for stærke i dagens kamp. Dermed forbliver det ved drømmen om at tage en pokal mere med hjem til Mors og Thy, og i stedet spiller vi om tredjepladsen mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold søndag kl. 13.30 i Jyske Bank Boxen.

Det var Mads Hoxer, der scorede Mors-Thy Håndbolds første mål, og holdene fulgtes af indtil det 10. minut, hvor Aalborg Håndbold fik slået et hul på tre mål. Mors-Thy Håndbold fulgte med, men det var med Aalborg i front, og det var først, da Mors-Thy Håndbold blev ramt af to udvisninger til Axel Franzén og Tim Sørensen, at de blå måtte se Aalborg Håndbold trække fra til pausestillingen 17-12.

I anden halvleg fik Axel Franzén reduceret, inden Aalborg Håndbold stak af, og efter 40 minutter var målforskellen vokset til otte, og selv med sublim opbakning på lægterne kunne Mors-Thy’erne ikke gøre noget ved den føring. Kampens resultat blev 34-25 til Aalborg Håndbold, som møder GOG i finalen i morgen. GOG vandt 35-26 i overbevisende stil over Bjerringbro-Silkeborg i dagens anden semifinale.

Niels Agesen:
- Vi taber til et hold, der er bedre end os, længere er den ikke. Jeg synes, at de spiller godt, og de straffer vores fejl prompte, og hvis vi skal vinde over Aalborg, så skal alle individuelle og kollektive præstationer være bedre. Når man deltager i Final4 er man ærgerlig over ikke at komme i finalen, men jeg kan også være realistisk, og jeg synes, at både udtryk og fight på banen er godkendt, og det er det vigtigste for os i forhold til den kamp, der venter i morgen.

Santander Final4, Semifinale: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 25-34 (12-17)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Aalborg Håndbold 5

Stillinger undervejs: 2-3, 5-7, 10-12, 10-15, 13-17, 13-20, 15-23, 19-26, 21-29, 23-32